Пеещият фотомодел Кристъл Елюл е избрана да води групата от

...
Пеещият фотомодел Кристъл Елюл е избрана да води групата от
Коментари Харесай

Фотомодел води певците от Малта на конкурса „Сребърна Янтра“ в Търново

Пеещият фотомодел Кристъл Елюл е определена да води групата от Малта за 15-то издание на интернационалния конкурс „ Сребърна Янтра “ в края на м. септември във Велико Търново.

Едва седемгодишна Кристъл излиза за първи път на сцената, само че не с микрофон в ръка, а с китара. Майка й я записва в Музикалната школа в родния й град в класа по класическа китара. Пълният курс на образование и изпитите по доктрина и процедура приключва с цялостно отличие.

Десетгодишна, Кристъл стартира занимания по пеене. От тогава са и първите й участия в детски мюзикъли, музикални състезания и фестивали. Има избран афинитет към поп и рок музиката, като по-често търси комерсиалния eлемент в песните. Междувременно минава образование в разнообразни курсове по актьорско майсторство, моделстване и танци.

На 18-годишна възраст има огромния късмет да показа в нарочна радиопрограма новите имена в модерната малтийска музика. Не закъснява и поканата от малкия екран – поверяват й секция „ Тийнейджъри “, в която интервюира най-популярните малтийски диджеи и банди.

Днес Кристъл Елюл е повече отдадена на модата, в сравнение с музиката. Работи като фотомодел и лице на разнообразни акции и събития в своята страна. Сред последните й медийни изяви са връчването на Малтийските спортни награди и премиите на Футболния съюз на острова.

В момента Кристъл е и една от актрисите в известния сериал „ Klassi Ghalina “ – занимателна комедия, която я прави щастлива, тъй като обича да вижда хората усмихнати, радостни и удовлетворени в края на работната седмица.

„ Ръководството на „ Euro Stars Festival ” – Малта, който към този момент седем години си партнира със „ Сребърна Янтра “, реши този път да повери нашия отбор за Велико Търново на Кристъл. Тя има голямото предпочитание да се занимава с продуцентска работа. Млада и амбициозна е, оказва помощ доста в организацията и провеждането на фестивала във Валета. Сигурен съм, че опитът на „ Сребърна Янтра “ ще бъде доста потребен за нея “ – показа шефът на „ Euro Stars Festival ” Мартин Дегабриеле – огромен другар на Велико Търново и България.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР