Педро Родригес Фило е отговорен за най-малко 70 убийства, 10

...
Педро Родригес Фило е отговорен за най-малко 70 убийства, 10
Коментари Харесай

Педро Родригес Фило – убиецът на други престъпници

Педро Родригес Фило е виновен за минимум 70 убийства, 10 от които прави преди да навърши 18-годишна възраст. Жертвите на Фило не са елементарни хора, които срещал инцидентно на улицата. Описван като „ съвършения умопобъркан “, Фило преследвал други нарушители и хора, които са му навредили по един или различен метод.

Животът на Фило бил сложен още от момента, в който се появил на бял свят. Той е роден през 1954 година в Минас Жерайс, Бразилия. Роден е с недостатък на черепа в резултат на побой, нанесен от татко му, до момента в който майка му била бременна с него.

Фило прави първото си ликвидиране, когато е единствено на 14. Жертвата бил заместник-управникът на града, в който живеел. Мъжът неотдавна уволнил бащата на Педро, който работел като учебен надзирател, поради хипотетична кражба на храна от учебното заведение. Затова Фило го прострелва с пушка.

Второто му ликвидиране се случва скоро след първото. Фило убива същинския апаш на храна от учебното заведение. След това той заживява в Можи дас Крузис в Сао Паоло. Там той убива един дилър на опиати и взе участие в няколко обира. Там е и мястото, на което Фило се влюбва. Жената е Мария Олимпия и двамата живеят дружно, до момента в който тя не е убита от няколко членове на незаконна тайфа.

Смъртта на Мария провокира Фило да прави още убийства. Той наблюдава няколко от мъжете, свързани с убийството ѝ и когато ги открива, Педро ги изтезава и убива, пробвайки се да изкопчи информация за мъжа, който лишава живота на обичаната му.

Следващото ликвидиране, осъществено от Педро, също е за възмездие. Този път жертвата е неговият личен татко – същият човек, поради който Фило прави своето първо ликвидиране. Бащата на Педро бил в пандиза, откакто убива майка му с мачете. Педро посещава татко си в пандиза, където го убива, намушквайки го с нож цели 22 пъти.

В последна сметка Педро е задържан на 24.05.1973 година. Той е вкаран в полицейски автомобил дружно с други двама нарушители, един от които бил изнасилвач. Когато служителите на реда отварят вратата на автомобила, те откриват, че Фило към този момент е умъртвил изнасилвача.

Тук стартира напълно нова глава от незаконния живот на Педро. Изпратен в затвор, където бил обкръжен от нарушители, Фило просто не можел да понесе ситуацията. Зад решетките той убива минимум 47 от пандизчиите. Той твърдял, че е убивал само тези, които съгласно него заслужавали да бъдат осъдени по този метод.

По време на изявление, Фило споделя, че изпитвал наслаждение да убива други нарушители. Макар че е наказан на 128 години отнемане от независимост, закононарушенията, които прави до момента в който е зад решетките, способстват за увеличение на присъдата му, която е изменена на 400 години. Но съгласно бразилските закони оптималната присъда за отнемане от независимост е 30 години.

Фило излежава още 4 спомагателни години поради убийствата, осъществени зад решетките и е освободен през 2007 година.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР