Педро Паскал скача от Междузвездни войни към Marvel. Актьорът от

...
Педро Паскал скача от Междузвездни войни към Marvel. Актьорът от
Коментари Харесай

Докато Marvel разкрива новия актьорски състав на „Фантастичната четворка“, ето поглед назад към всички предишни версии

Педро Паскал скача от Междузвездни войни към Marvel. Актьорът от „ Последният от нас “ и „ Мандалорианец “ ще изиграе Рийд Ричардс (известен също като Мистър Фантастик) в най-новото преобразяване на „ Фантастичната четворка “, заяви студиото в сряда.

Останалата част неговият отряд също беше оголен, като Ванеса Кърби се ускори като Сюзън Сторм (The Invisible Woman), Джоузеф Куин от „ Stranger Things “ като Джони Сторм (The Human Torch) и Ebon Moss-Bachrach от „ The Bear “ като Бен Грим (Нещото). В известието бандата беше изобразена в ретро илюстрирана картичка за Свети Валентин, която накара почитателите да се досетят, че тази версия се развива през 60-те години на предишния век.

„ Фантастичната четворка “ е измежду най-продължителните комикс поредици на Marvel и титуляр crew е една от най-обичаните му групи. Създадени от Стан Лий и Джак Кърби, учените, трансформирали се в супергерои, са близки и иронични във взаимоотношението си като екип – даже когато не се бият със суперзлодеи. Когато дебюти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР