Педофилите може и да потискат желанието си да посягат на

...
Педофилите може и да потискат желанието си да посягат на
Коментари Харесай

Дали предписването на секс кукли-деца ще излекува педофилията

Педофилите може и да потискат желанието си да протягат ръка на същински деца, в случай че вместо това ги заменят със секс кукли, които наподобяват на деца, считат специалисти от организацията „ StopSO “ (Организация за особено лекуване и предварителна защита на половите нападения), предлагаща специфична терапия за попречване на полови похищения.

Секс куклата дете за педофила е като метадона за привързан към хероина,

коментира Джулиет Грейсън, психосексуален терапевт към организацията.

„ За някой, който има извънредно привличане към деца, няма легален метод, по който да задоволи потребността си… Познавам мъж, който имаше секс кукли деца – две на брой, и беше много благополучен, че може да употребява тях, вместо да протяга ръка на деца. За него възприятието не беше прелестно, само че сигурно беше по-добре от нищо “, изяснява терапевтът.

Арестуваха англичанин, блудствал с деца в „ Слънчев бряг “

„ StopSo “ разполага с 200 терапевти, които са подготвени да работят във Англия с хора, които изпитват привличане към деца. Грейсън отбелязва, че най-малко 38 % от клиентите на организацията ѝ не са засичани от радара на управляващите.

Child sex dolls may deter paedophiles from carrying out attacks in real life, says charity head https://t.co/tNTXdqvfFb pic.twitter.com/Ezr1d3OPO8
— The Independent (@Independent) 2 август 2017 година
Други изследвания сочат, че на Острова 2 % от популацията има мощни педофилски пристрастености, а всеки пети мъж се възбужда еднообразно мощно както от филми за възрастни с възрастни, по този начин и с деца.

Ужасяващо: Педофил на 32 насилил над 122 деца онлайн

Мнението на Грейсън, че секс куклите деца може да подтиснат педофилските прояви се появява, откакто във Англия Дейвид Търнър, 72 година, някогашен шеф на главно учебно заведение, беше изправен пред съд за внасянето на детска секс кукла с реалистични размери от Китай и тематиката провокира огромен медиен отзив.

Осъдиха 101 годишен педофил във Англия

Ewwww => Child Sex Dolls Are Being Suggested to Pedophiles https://t.co/abddGYtCGJ pic.twitter.com/g7kCReJgEi
— Steven Crowder (@scrowder) 21 март 2017 година
„ Няма доказателства, които да потвърдят, че потреблението на така наречен секс кукли - деца възпира насилниците да протягат ръка на същински деца. И в действителност даже има риск тези кукли да трансфорат държанието на педофилите в обикновено за тях… “, разяснява Джон Браун, шеф на отдел в благотворителната организация за предварителна защита на похищението над деца „ National Society for the Prevention of Cruelty to Children “.

Грейсън не твърди, че куклите би трябвало да са разполагаем на всеки

Тя също показва своите терзания, че това би довело до привикване с мисълта.

Child sex doll imports expose previously unknown offenders https://t.co/XAyHosBJsT
— The Guardian (@guardian) 31 юли 2017 година
„ Може да кажеш на пияч да спре да пие и това няма да го убие, само че това не значи, че той ще спре да го прави. Същото е с хероина, алкохола, шоколада “, изяснява терапевтът.

Според нея ключът към справяне с казуса е лечението

Грейсън споделя, че организацията ѝ не е употребила секс кукли - деца за терапия на педофили досега, само че не отхвърля опцията да го направи.

Child sex dolls created to 'stop paedophiles committing crimes' https://t.co/T6m3G3d0YH pic.twitter.com/YMxczi1nQC < this is disgusting
— GIGGS (@officialgiggs) 14 януари 2016 година
Тя счита, че педофилите са „ щастливци “, в случай че имат опцията да бъдат подложени на терапия, тъй като съвсем постоянно такава се предписва едвам откакто накой е бил в пандиза за повече от година за закононарушение от този вид.

Откриват първия обществен дом със секс кукли във Англия

Голяма част от насилниците пък са освобождавани без да минават през никаква терапия и се завръщат в елементарния свят, сливайки се с тълпата. А казусът - остава забранен.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Във видеото вижте по какъв начин педофилите дебнат деца в обществените мрежи:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР