Педофил, примамил 10-годишно дете в дома си, за да го

...
Педофил, примамил 10-годишно дете в дома си, за да го
Коментари Харесай

Кошмар! ВИДЕО на последните минути живот на момче, преди педофил да го разчлени и разхвърля из целия град

Педофил, примамил 10-годишно дете в дома си, с цел да го задуши до гибел, разчлени и разхвърля останките му из целия град, ще лежи пожизнен затвор. Александър Георгиевски е пил алкохол в кафенето на железопътната гара, когато е видял жертвата си Руслан Королев по какъв начин върви по перона в град Отрадное, ситуиран на към 35 километра от Санкт Петербург. Според локални медии, 10-годишното дете било почитател на „ трейн хопинга “ (сърфиране на трен или хаващенто му за къси дистанции без заплащане на билет) и е чакало да с качи на покрива на идващия приближаващ трен, с цел да се повози.

Георгиевски отишъл при момчето на перона, където двамата почнали да си приказват.

След това той поканил момчето в дома си, с цел да му даде сладки неща. Запис от камера за наблюдаване е записала по какъв начин двамата отиват към магазин, където мъжът купува сладки неща и водка. След това се вижда по какъв начин той води момчето към своя апартамент, където почнал да пие алкохол и се опитал да изнасили своята жертва.

Когато 10-годишното изплашено дете оказало опозиция, Георгиевски изпаднал в гневен яд. Говорителката на локалната полиция Анастасия Глученко сподели: „ След това той е удушил момчето и го е разчленил. А след това е скрил останките на момчето в разнообразни места в региона на Санкт Петербург “.

Първоначално полицията, която получила сигнал за изчезналото момче от неговите родственици, третирала случай като „ за изчезнало лице “. След това обаче били открити останките на момчето, разхвърляни из града. Тогава почнало следствие за ликвидиране.
Преди две седмици Георгиевски бил разпознат с помощта на записа от камерата за наблюдаване. Той е задържан на 21 декември. В полицията той е признал къде е скрил всичките остатъци на детето. От полицията прибавиха, че той е разпитван и за изгубването на 6-годишно момче преди шест години.

Сега Георгиевски ще гние в пандиза до края на живота си.

Превод и редакция: БЛИЦ



 Ruslan Korolev, 10, was reportedly murdered and dismembered after being picked up at a train station
 Alexander Georgievskiy, who faces life in jail for murder
 CCTV shows Georgievskiy leading the boy back to his apartment, where he began drinking alcohol and attempted to have sex with the child
 According to reports, the 10-year-old enjoyed `train hopping` and was waiting to climb on top of the next train and take a ride on the roof
 Pictured: Young Ruslan
 Georgievskiy followed the boy to the platform after spotting him at the station
 Georgievskiy then started chatting to him and persuaded him to come to his flat
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР