Педофил, нападнал девойки на спирка в столичния квартал „Овча купел“,

...
Педофил, нападнал девойки на спирка в столичния квартал „Овча купел“,
Коментари Харесай

Педофил си избира дребни девойки и се гаври с тях в „Овча купел“

Педофил, нападнал девойки на спирка в столичния квартал „ Овча купел “, беше задържан. 30-годишният Николай Илиев, който е родом от Ямбол, избирал дребни девойки, които първо заговарял, а след това нападал и почнал да опипва.

Новината за задържането потвърдиха от столичната полиция пред в. „ Телеграф “.

Сигнал до 6-о РПУ подал татко, чиято щерка станала жертва на изверга. След ареста в районното отишъл още един родител, който също алармирал органите на реда за идентично посягане.

За първи път за педофила, който атакува девойки по спирките в „ Овча купел “, алармирал Петър Младенов. Той приканва всички млади и дребнички „ джобни гаджета “ да внимават, защото мъжът ги издебва тъкмо когато слизат от някое транспортно средство.

Винаги атакува по мрачно, с цел да не могат да го видят хората. Младенов споделя още, че щерка му също била преследвана, само че съумяла да му позвъни и той бързо се отзовал. „ Не оставяйте половинките и дъщерите си да се прибират сами “, написа още бащата.

Мъжът е разгласил и част от персоналната карта на педофила Николай, с цел да се види лицето му. Проверка посочила, че той е престъпно проявен, лежал е в пандиза. Работил е като таксиметров водач в Ямбол, само че се отказал и пристигнал в София.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР