Педиатърът д-р посочи кои деца трябва да си останат вкъщи,

...
Педиатърът д-р посочи кои деца трябва да си останат вкъщи,
Коментари Харесай

COVID-19: Педиатър посочи кои деца трябва да си останат вкъщи

Педиатърът доктор уточни кои деца би трябвало да си останат у дома, да или да не посещават детски градини и ясли в изискванията на пандемия от.
Родителите на деца с онкологични, ревматологични болести и заболяванията на съединителната система и бъбречни такива е целесъобразно да ги оставят у дома и да обръщат повече внимание на здравословното им положение, съобщи той пред Нова тв.
 СЗО предложи децата над 12 години да носят маски СЗО предложи децата над 12 години да носят маски
Световната здравна организация, в опит да овладее пандемията от ковид, предложи децата над 12 години да носят маски при същите у...
Той добави, че все още няма сигурни данни дали децата са по-заразни от възрастните хора и че в дихателните им пътища има по-високи равнища на ковид.
„ Няма извършени проучвания на огромна група деца. В момента се прави изследвания на 6000 деца – контактни, неконтактни, с хронични и без хронични болести. Когато се обобщят резултатите, ще може да се каже ”, разяснява доктор Масларски.
„ Децата се заразяват по същия метод, както и възрастните. Но при тях протича доста по-леко в сравнение с при възрастните ”, безапелационен бе педиатърът.

 Мангъров: Идеята децата в учебно заведение да имат маски е неуместна Мангъров: Идеята децата в учебно заведение да имат маски е неуместна
" Децата би трябвало да тръгнат присъствено на учебно заведение, само че би трябвало да се затегнат ограниченията във връзка с хигиената в учебните заведения. Да работят вс...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР