Педиатър в спешното отделение забелязва увеличение на броя на децата,

...
Педиатър в спешното отделение забелязва увеличение на броя на децата,
Коментари Харесай

Докторът от спешното отделение предупреждава родителите, след като малко момче случайно изяде ядлив шоколад

Педиатър в незабавното поделение вижда нарастване на броя на децата, които употребяват ядливи храни, които постоянно наподобяват и имат усет като елементарни бонбони – и тези деца получават повече от захар високо.

„ Някои деца идват и са в действителност сънливи, а други не реагират “, споделя доктор Меган Мартин пред TODAY.com. „ И двата сюжета са ужасяващи за фамилиите и стават от ден на ден и по-често. "

В неотдавнашен видеоклип в TikTok Мартин, известна като @beachgem10 на своите почитатели, показа история за малко момче, което е доведено в незабавното от неговите родители, които не приказват британски. Мартин означи, че фамилията е отвън града и е отседнало в Airbnb във Флорида.

По време на приема на пациента майката и бащата обясниха, че по-рано същия ден са отишли ​​да пазарят и са оставили сина си с неговата 17-годишна -стар брат.

„ Големият брат нахрани дребния брат с хамбургер от Макдоналдс и шоколад и го постави да си легне по обяд “, сподели Мартин в клипа. „ Семейството се при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР