Печерският окръжен съд на Киев освободи от ареста бившия президент

...
Печерският окръжен съд на Киев освободи от ареста бившия президент
Коментари Харесай

Петро Порошенко няма да чака в ареста делото за държавна измяна

Печерският областен съд на Киев освободи от ареста някогашния президент на Украйна Петро Порошенко . Порошенко се яви по обвиняването за държавна измяна. Украинската прокуратура упреква Порошенко, че е в Източна Украйна през 2014-2015 година Той отхвърля обвиняванията.

Освобождаването на Порошенко е с най-леката мярка - персонална гаранция (аналогът на подписка в България, бел.ред.)

Така съдът отхвърля настояването на прокуратурата за непрекъснат арест или . Бившият президент на Украйна Петро Порошенко бе задържан при завръщането си в родината си след няколко годишно престояване в Русия и Полша.

Порошенко би трябвало да съобщи паспортите си , с цел да не може да пътува в чужбина и да е разполагаем на проверяващите и съда.

Напускайки постройката след оповестяването на решението, политикът съобщи, че е прекомерно рано да се чества успеха, тъй като " лудият сюжет на Зеленски към момента не е завършил ".

По време на съвещанието, което се предаваше и онлайн в YouТube канала на правосъдната власт, голям брой последователи на Порошенко се събраха пред правосъдната палата.
 Порошенко избухна: Путин е
Порошенко избухна: Путин е " по-опасен от ковид "

Възнамерявал да вземе освен украинската земя, само че и душата на Украйна

Едновременно с това актуалният украински президент Владимир Зеленски не един път е насочва обвинявания към своя предходник Петро Порошенко, че прави опити да го в профил от власт и.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР