Печено агне, омари, скариди и марково уиски на корем са

...
Печено агне, омари, скариди и марково уиски на корем са
Коментари Харесай

Митьо Пищова без манекенки на рождения си ден

Печено агне, омари, скариди и марково уиски на стомах са единствено част от тежката трапеза, която Митьо Пищова ще зареди за рождения си ден точно на Успение Богородично. На 15 август любимецът на народа чества 67-и рожден ден, като ще събере 30 от най-близките си хора в ресторант на морето. Това показа бохемът от Арбанаси пред " България Днес ".

Пищова към този момент е приготвил пет бона за тържествената вечер в понеделник. Този път Димитър Маринов няма да прави разхищения, а 8-годишното циркулиране по лечебните заведения у нас и в чужбина се е отразило на вездесъщия Митьо с най-известната любовна химикалка.

" За 67 години разбрах - фамилията е най-важно, парите не костват. Познавам доста богати хора, които са сами като кучета. За какво са им тези пари тогава? Ще събера единствено най-близките ми хора, които бяха до мен през всичките тези години на циркулиране по лечебни заведения и ми помагаха. Иво Карамански ме научи да храня бедните и да ставам в автобуса на възрастните хора, да съм добър човек. Ако и синът ми е добър и честен, и той би трябвало да пристигна на рождения ми ден. Само той ми остана. Родителите, баба ми и дядо починаха ", показа пред вестника Пищова.

Сред поканените на тържеството са шестима медици, които имат основна роля в спасяването на живота на Маринов. Любимецът на народа се видя в знамение в последните години поради многочислени здравословни проблеми.

В началото на декември 2020 година Пищова даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вградиха пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо претърпя два инфаркта, едвам не му ампутираха крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР