Печатът в Русия отразява вчерашното посещение на президента Владимир Путин

...
Печатът в Русия отразява вчерашното посещение на президента Владимир Путин
Коментари Харесай

Руски медии за коронавируса: Трябва да се готвим за италиански сценарий

Печатът в Русия отразява вчерашното посещаване на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в московска болница за инфектирани с новия ковид. Придружил президента, столичният кмет Сергей Собянин настояваше, че страната би трябвало да се готви за надалеч по-лоши времена, и за пръв път направи съществено самопризнание, че "всъщност болните са доста повече ", написа "Комерсант ".

"Виждаме, че много хора са си у дома, просто е, не се изследват Който се е върнал от чужбина, който може да си го разреши, седят си по вилите, в жилищата, в самоизолация, усещат се добре ", изясни Собянин. Той предизвести намерено, че следва огромен скок на епидемията в Москва и в цяла Русия, показва вестникът. "За него това бе наложителност, с която освен че е привикнал, а дни наред към този момент е живял в нея, продължава да живее и - популярност богу - се готви за нея ", се споделя в репортажа. "С визитата си при заболели от Ковид-19 Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През направи нещо, което не дръзна да стори към този момент никой от международните водачи - още повече преди онлайн срещата на върха на Г-20 ", прибавя "Комерсант ".

Путин посети болница за пациенти с COVID-19

Новият вирус се популяризира съгласно два сюжета: азиатски, при който вълната от инфектирани спада, както стана в Китай и Южна Корея, и италиански - когато тя внезапно се надига. Русия би трябвало да се готви за "италианския сюжет ", предизвестява в изявление за "Московский комсомолец " Денис Проценко, основният доктор на инфекциозната болница.

След бурното изкупуване на хранителни артикули поради започващата зараза в Русия из обществените мрежи плъзнаха клюки, че внезапно ще нарастнат варивата, макароните и други храни, написа "Росийская газета ", чиито репортери обобщават обстановката в 30 от 85-те района на страната.

Обстановката там е друга. Някъде управляващите и търговията са работили превантивно и "цените не са нервозни ", а там, където взривът въпреки всичко ги е вдигнал, губернаторите задействат прокуратурата, полицията и постановат корав надзор. Но евтините артикули изчезват от щандовете, обобщава изданието.

Русия стопира износа на зърнени храни

В различен материал московският официоз разказва някои идни стъпки на съветските управляващи по отношение на настъплението на Ковид-19 в страната. Ще бъдат пренастроени част от 195-те хиляди банкомата в Русия, с цел да не връщат в оборота получени банкноти и да дават на хората единствено "чисти " пари, дезинфекцирани в банките. Ръководството на Чечения е забранило огромните сватбени церемонии, обичайни за Северен Кавказ, с цел да не се струпват доста хора на едно място. А Федералната адвокатска камара предлага провинциалните юристи да черпят опит от тези в Москва, които подават молби за евакуиране на следствените изолатори поради епидемологичната обстановка.

"Известия " осведоми за подготвян от икономическото министерство втори пакет от ограничения в поддръжка на браншовете, най-силно потърпевши от вируса към този момент - публичното хранене и хотелите. Ведомството предлага пролонгация по главниците на заемите, по-ниски санкции от минималните при нарушавания, позволение за работа без лиценз, в случай че предходният е изминал.
Същевременно следва държавното управление да получи нови компетенции за надзор върху бизнеса. Обсъжданите ограничения са уместни и настоящи, само че към този момент служителите единствено заявяват промени, без да ги трансформират в каузи, разясняват специалисти на всекидневника.

Туризмът в огромните градове на Русия може да изгуби 25 на 100 от годишните си печалби; коронавирусната рецесия може да нанесе непоправими вреди на ресторантския бизнес, предсказва "Известия " в друга публикация.

Броят на случаите на ковид в Русия доближи 438, в Украйна са инфектирани 73 души

Всички наборници в Русия ще бъдат подлагани на тест за ковид, оповестява "Независимая газета ". Пандемията още не се е отразила на боеспособността на съветската войска. Военните организират учения, тренировки, носят бойни наряди и в страната, и във военните ѝ бази в чужбина, да вземем за пример в Сирия.

Планира се в точния момент да бъде сбъднат и пролетният набор. Нещо повече, изпращането на съветски експерти от войските за радиационна, химическа и биологическа отбрана в Италия ще им подсигури скъп опит, който ще могат да употребяват при потребност в Русия, отбелязва вестникът.

"Пандемията върна света към обичайна енергетика ", написа в заглавие "Взгляд ". Коронавирусът и ОПЕК+ внасят тектонични промени в световния енергиен пазар. Най-евтиният енергоизточник, въглищата, изненадващо стана най-скъпото изкопаемо в света. А суперевтините горива - петролът и газът, може да погребат възобновимите енергоизточници, показва онлайн изданието.

Руски фабрики приключват тестванията за алкохол на чиновниците си поради COVID-19

Как ще наподобява международният енергиен пазар, щом пандемията завърши, пита се "Взгляд " и самичък дава отговор: Веднага щом нещата се възстановяват, европейците отново ще си спомнят за екологичния дневен ред.

"Затова евтините нефт и газ няма да убият дефинитивно възобновимите енергоизточници. Но темповете на напредък при последните естествено ще се забавят, ще се провалят периодите за осъществяване на плановете ", предвижда специалистът Игор Юшков.

Пандемията към този момент се отрази благотворно на околната среда в целия свят, написа електронният вестник. В Пекин хората към този момент могат да видят слънцето, а в каналите на Венеция се вижда дъното, плуват риби и лебеди. Защото вирусът спря предприятията и превоза в Китай и туризма в Италия.

Германски център в това време пресметна, че нездравословните излъчвания в атмосферата ще намалеят тази година с 50 до 120 милиона тона. Вирусната рецесия и нетипично топлата зима ще спомогнат Германия да извърши набелязаното в битката с климатичните промени, добавя "Взгляд ".

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2338  Томислав Дончев: Очакваме банките да кажат какво ще е равнището им на еластичност

Томислав Дончев: Очакваме банките да кажат какво ще е равнището им на еластичност  Караниколов предизвести бизнеса за 40-те %: По-добре да не лъжат Караниколов предизвести бизнеса за 40-те %: По-добре да не лъжат  В изискванията на ковид: Домашните любимци не са опасност за нас В изискванията на ковид: Домашните любимци не са опасност за нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР