Печалбите от продажба на хранителни стоки са едва 2 стотинки

...
Печалбите от продажба на хранителни стоки са едва 2 стотинки
Коментари Харесай

Шефът на „Билла“: В близко бъдеще цените няма да се понижат

Печалбите от продажба на хранителни артикули са едвам 2 стотинки на 1 лев, разгласи Вигинтас Шапокас
„ В близко бъдеще няма да можем да чакаме цените да се занижат ”. Такава прогноза направи в ефира на Euronews Bulgaria Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на „ Билла България “.

Според наблюденията му през миналите два месеца у нас цените на съществени артикули не престават да порастват, тъй като и производителите повишават цените си. Той даде образец с бирата, със сладоледа, перилните препарати, козметични артикули и други, където нарастването е значително.

„ Нашата цел е да предлагаме допустимо най-ниските цени на нашите консуматори. По този метод можем да подтикваме производството, да наемаме повече хора. Печалбата на хипермаркетите от продажба на хранителни артикули е едвам две стотинки на един лев “, изясни Шапокас.

По думите му ограниченията на служебния кабинет да се съпоставят цените в специфичен уебсайт най-вероятно са заложени за. „ Аз имам вяра в пазара, когато стопанската система и заплатите порастват и цените порастват ”.

Той съобщи, че е имало образувана от държавното управление работна група за цените, само че тя по този начин и не е провела нито една среща.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР