Печалбата на CSX за четвъртото тримесечие спадна с 13%, но

...
Печалбата на CSX за четвъртото тримесечие спадна с 13%, но
Коментари Харесай

Печалбата на CSX за 4 тримесечие спада, но железниците поддържат влаковете си да работят безпроблемно и прогнозират печеливша 2024 г.

Печалбата на CSX за четвъртото тримесечие спадна с 13%, само че железниците оповестяват, че транспортират малко повече товари и поддържат безпроблемното придвижване на влаковете.

Базираната в Джаксънвил, Флорида железопътна компания заяви, че е спечелила 886 милиона $, или 45 цента на акция, през тримесечието. Това е спад от 1,02 милиарда $, или 49 цента на акция, година по-рано.

Резултатите за последното тримесечие бяха в сходство със междинните прогнози на анализаторите, интервюирани от FactSet Research.

Обемът на пратките, доставени от железопътната линия, се е нараснал с 1% даже при цялата неустановеност в стопанската система, като в същото време тя регистрира най-хубавото обслужване в промишлеността. CSX сподели, че влаковете му са се движили приблизително с 18,3 благи в час през тримесечието, по отношение на 17,5 благи в час година по-рано, и са прекарали по-малко време в седене на железопътните гари – единствено 9,6 часа приблизително.

„ Нашата железопътна линия работи добре, разполагаме с верния екип и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР