PCR тестове за COVID-19 за своите служители в ТЕЦ ЕЙ

...
PCR тестове за COVID-19 за своите служители в ТЕЦ ЕЙ
Коментари Харесай

От AES България готови да направят PCR тестове на своите служителите си

PCR проби за COVID-19 за своите чиновници в Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ обезпечи AES България като спомагателна мярка против разпространяването на ковид и в осъществяване на спешния проект на компанията за гарантиране на енергийните доставки за страната, оповестяват от компанията. В случай на задълбочаване на рецесията, водещо до задействане на проекта за уединяване на чиновници в „ градчето на енергетика “, всички чиновници авансово ще бъдат тествани за COVID-19. На площадката на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ е построено „ градче на енергетика “ от контейнери за краткотрайно настаняване, оборудвани с всичко належащо за удобни условия за живот. При нужда във краткотрайните пространства ще обитават за 2 седмици на ротационен принцип чиновници, които са директно ангажирани с производството на електрическа енергия и основните действия на Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “. Така ще бъде обезпечена непрекъсваемост на доставките и енергийната сигурност на България.
Мащабен проект за работа в изискванията на рецесия осъществя AES България на площадките на двете си централи - Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ и Вятърна електроцентрала (ВяЕЦ) „ Свети Никола “. Целта е опазване здравето на чиновниците в условия на пандемия и строго спазване на всички наставления на институциите по повод ограничение на COVID-19. Благодарение реализацията на ограниченията от проекта и отговорността на всички чиновници генериращите мощности на AES България работят без спиране от началото на рецесията с COVID-19.
За 50-те дни от началото на изключителното състояние в страната до през днешния ден най-модерната въглищна централа на Балканите - Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “, и най-големият вятърен парк в страната - ВяЕЦ „ Свети Никола “, осигуриха повече от 415 хиляди мегаватчаса електрическа енергия за българските консуматори. Количеството би било задоволително да задоволи междинното месечно ползване на 1,5 милиона семейства в България, което за следващ път демонстрира основната роля на централите на AES България за енергийната обезпеченост и сигурност в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР