Пазвата на скандалната моделка Моника Валериева е пред пръсване пише

...
Пазвата на скандалната моделка Моника Валериева е пред пръсване пише
Коментари Харесай

Моника Валериева с 2 кг. силикон

Пазвата на скандалната моделка Моника Валериева е пред спукване написа в. „ Уикенд “. Мадамата от Дупница е наблъскала цели 900 кубика силикон в бюста си и към този момент догонва по гръдна обиколка даже фаворитки в тази област като Джулиана Гани.
На фона на нежната фигура на Моника бюстът й изпъква още повече. Част от феновете й обаче не утвърждават интервенцията, тъй като хубавицата към този момент наподобява прекомерно изкуствена. Преди време най-доверената другарка на Андреа призна, че е модифицирана цялата.

„ Имам импланти в бюста, ринопластика на носа, инжекции в дупето, силикон в устните и ботокс в челото, а и пиърсинг на гърдите “ – призна самата Валериева. Това са интервенциите й до 30-годишна възраст. В дупето си моделката има 1000 кубика, което дружно с бюста й прави към 2 кг силикон в тялото й, само че очевидно не счита да стопира с подобренията по себе си, тъй като това й дава самочувствие и по този начин се харесва повече.

В свое изявление за вестник преди месец Моника Валериева разкри, че е сама в персонален проект. Прекарва времето на изолацията у дома, прецизно спазвайки всички правила в изключителното състояние. За да убие скуката дупнишката хубавица постоянно дава отговор в Инстаграм на въпроси на свои фенове. В един от чатовете силиконката призна, че е приемала 4 оферти за брак, от които след това се е отказвала.

фотография:инстаграм моника валериева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР