Пазителят на короната се върна Испания, започна да учи международни

...
Пазителят на короната се върна Испания, започна да учи международни
Коментари Харесай

Борис Търновски рязко смени начина си на живот


Пазителят на короната се върна Испания, стартира да учи интернационалните връзки

Престолонаследникът за царския трон Борис Търновски предприе радикална смяна в живота си. Пазителят на короната се завърна да живее в Испания, написа България Днес.

Години наред синът на починалия княз Кардам бе в Англия, където странеше от светлините на медийното внимание. Там Борис учи изящни изкуства - в Университета по изкуствата в Лондон. След като приключи, започва своя план BSCG Art. Това е името, с което подписва удивителните си акрилни статуи, въодушевени от Василий Кандински, Хуан Миро и Доналд Джъд. От няколко седмици Борис се е завърнал в Мадрид. И това не е единствената смяна, която е подхванал. Българският престолонаследник стартира да следва магистратура по интернационалните връзки в IE Business School. След това се надява да излезе на международния бизнес пазар. Внукът на Симеон Сакскобургготски е решен да си проправи път в този професионален свят.

Борис Търновски е минал разнообразни курсове в Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки, откогато се дипломира като бакалавър по изящни изкуства през 2019 година, заяви списание „ Hola “. Все отново Борис не е оставил настрани скулптурата. Той продължава да основава нови творения.

„ Майка ми ни възпитаваше в изкуството от дребни и всекидневното виждане на нейните работи оказа въздействие върху развиването ми. От друга страна татко ми макар, че е учил нещо напълно друго, също беше извънредно изобретателен “, споделял е Борис преди няколко години. След завръщане си в Испания българският престолонаследник още веднъж е в светлините на прожекторите. Първо участва на 18-ия рожден ден на принцеса Леонор в Ел Пардо. Българският престолонаследник бе съпроводен от майка си Мириам, брат си Белгран и други членове на царско семейство. След това беше и на сватбата на херцогинята на Мединасели. Там внукът на царя заловен за ръка с холандската принцеса Амалия. Борис пътува с майка си и до Португалия дни преди този момент, с цел да участва на сватбата на Мария Франциска де Браганса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР