Пазителите (Watchmen, 2019), Schitt's Creek (2015 - 2020) и Наследници

...
Пазителите (Watchmen, 2019), Schitt's Creek (2015 - 2020) и Наследници
Коментари Харесай

Награди Еми за най-добри сериали получиха...

" Пазителите " (Watchmen, 2019), " Schitt's Creek " (2015 - 2020) и " Наследници " (Succession, 2018) получиха награди " Еми " надлежно за най-хубав мини-сериал, комедия и трагичен сериал. Това стана на 72-та гала за връчване на влиятелните статуетки, предават международните организации.

Фантастичният екшън " Пазителите " на режисьорите Никол Касел и Стивън Уилямс беше филмът с най-вече номинации - 26. Ролите в " Пазителите " донесоха награди на Реджина Кинг и Яхия Абдул-Матин за най-хубави трагични артисти в сериал или филм. С награди бяха отличени и сценаристите на кино лентата Деймън Линделоф и Корд Джеферсън.

Ситкомът " Schitt's Creek " беше кандидат за впечатляващите 15 награди. В последна сметка основателите му събраха седем статуетки, включително за най-хубав комедиен сериал. Организаторите на церемонията означават, че за пръв път има еднакъв победител във всички номинации в комедийния род.
 Награди

Юджийн Леви, който играе в сериала Schitt's Creek (2015 - 2020) беше почетен с премия в категорията за най-хубав комедиен артист. Статуетката той завоюва в конкуренция с артисти като Майкъл Дъглас, Тед Дансън, Рами Юсеф, Антъни Андерсън и Дон Чийдъл.

О'Хара, която също играе в Schitt's Creek завоюва премия за най-хубава комедийна актриса. Конкуренция ѝ правеха Кристина Апългейт, Рейчъл Броснан, Линда Карделини, Иса Рей и Трейси Елис Рос.

Дан Леви завоюва " Еми " за сюжета на същия сериал. Той дружно с Андрю Чивидино беше отличен за режисурата на " Schitt's Creek ", а в компания с актрисата Ани Мърфи - за най-хубава поддържаща роля.

Джеръми Стронг получи премия като най-хубав трагичен артист за ролята си в " Наследници ", а Никълъс Браун за поддържащата си роля в този трагичен сериал. Андрей Парекх беше награден за постановка за " Наследници ", а Джеси Армстронг - за сюжет. За най-хубава трагична актриса беше оповестена Зендея от кино лентата " Еуфория ", която завоюва, до момента в който се конкурираше с актриси като Дженифър Анистън и Оливия Колман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР