Пазители на галактиката 3, в който участва и българската актриса

...
Пазители на галактиката 3, в който участва и българската актриса
Коментари Харесай

Пазители на галактиката 3, в който е и Мария Бакалова, оглави боксофиса на Северна Америка

" Пазители на галактиката 3 ", в който взе участие и българската актриса Мария Бакалова, оглави боксофис класацията на Северна Америка с дебюта си в киносалоните, като осъществя приходи от 114 млн. щатски $ от продадени билети, съобщи Асошиейтед прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

В Северна Америка продукцията се излъчва в 4450 киносалона. В интернационален проект, където филмът от киновселената на " Марвел ", е на екран в 52 територии, в това число и в Китай, завоюва 168 млн. щатски $, с което осъществя общо приходи от 282 млн. щатски $.

На вътрешния пазар приходите от 114 млн. щатски $ в дебютен уикенд са впечатляваща сума за всеки филм, само че са по-малко от приходите, което се чакат от премиера на " Марвел ", отбелязва Асошиейтед прес.

Миналата година през същия уикенд " Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта " събра 187,4 млн. щатски $ в първите три дни от излизането си в кината в Съединени американски щати и Канада. А през ноември " Черната пантера: Уаканда вечно " започва с над 181,3 млн. щатски $ доходи.

“Пазители на галактиката 3 ”, в който дружно с Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън, Пон Клементиф, Шон Гън, Брадли Купър, Вин Дизел взе участие и българската актриса Мария Бакалова, детронира от върха на боксофиса на Северна Америка анимацията “Супер Марио Bros.: Филмът ", останала там четири седмици.

Продукцията на " Марвел " даде началото на летния кино сезон - жизненоважен и нормално печеливш за Холивуд, продължаващ до Деня на труда (б.р. първи понеделник на месец септември) и постоянно представляващ 40 % от годишния боксофис, отбелязва Асошиейтед прес.

Старши медийният анализатор на " Комскор " Пол Дергарабедян споделя, че това е безапелационно разкриване на летния сезон, който съгласно него е на път да донесе най-хубави облаги от 2019 година насам.

" Въпреки че дебютът на " Пазители на галактиката 3 " може да отразява известна отмалялост на публиката от жанра на супергероите, той е единствено началото на това, което дава обещание да бъде неудържим кино пазар с убийствена композиция от привлекателни продукции за всеки усет и демографска група ", споделя той.

Следващият предстоящ филм за супергерои е " Светкавицата " на " Ди Си студиос ", плануван да излезе на 16 юни. Около продукцията има конспирация поради правните и персонални проблеми на звездата Езра Милър.

Отзивите за " Пазители на вселената 3 " са най-вече позитивни, макар че е мъчно да се съпоставя дебют преди експлоадирането на КОВИД-19 - премиерата на втората част от поредицата на " Марвел ", донесла доходи от 146 млн. щатски $ (май 2017 г.), с излизането на екран на нова продукция след пандемията.

" Пазители на вселената 3 " е последният филм на режисьора Джеймс Гън за " Пазители/Марвел ", защото той става част от ръководството на " Ди Си студиос ".

“Супер Марио Bros.: Филмът " добави още 18,6 млн. щатски $ през петия си уикенд в киносалоните в Съединени американски щати и Канада, като заема второ място в боксофис класацията. Така общите приходи на вътрешния пазар доближат 518,1 млн. щатски $, а в международен мащаб към този момент надвишават 1,1 милиарда щатски $.

Третото място в северноамериканския боксофис е за " Злите мъртви: Пробуждане " с доходи от  5,7 млн. щатски $, а на четвърта позиция се подрежда " Там ли си, Господи? Аз съм Маргарет " ( " Are You There God? It`s Me, Margaret " ) - акомодация по романа на писателката Джуди Блум, с приходи от продадени билети в Съединени американски щати и Канада за 3,4 милиона щатски $. 

В челната петица на подреждането е и новата сантиментална комедия с Приянка Чопра Джонас - " Отново обич ". Продукцията е публикувана в 2703 киносалона, като завоюва през миналия уикенд скромните 2,4 млн. щатски $.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР