Пъзелът се заплита! Хакерът Емил Кюлев“, Алексей Петров и журналистите.

...
Пъзелът се заплита! Хакерът Емил Кюлев“, Алексей Петров и журналистите.
Коментари Харесай

Пъзелът се заплита! Хакерът „Емил Кюлев“, Алексей Петров и журналистите

Пъзелът се заплита! Хакерът „ Емил Кюлев “, Алексей Петров и публицистите. Но единствено някои от тях…

Именно посредством тях бе дадена публичност на опитите за рекет върху компании на Алексей Петров и самия Пеевски. По-късно Цанов се оплака, че Алексей Петров го бил заплашвал, само че необичайно за какво тази информация бе стартирана след убийството на Алексей?

Към ютубъра Цанов внезапно се прикрепи днешното „ великолепие “ Марков, който сякаш го бил съветвал какво би трябвало да прави?

Двама публицисти не повярваха на тези версии и скалъпени тиради, написа уеб страницата otupor.com.

Първата бе Веселина Томова, за която от години се знае, че се познава с Алексей Петров. Именно Веселина Томова разруши на пух и прахуляк всички версии на Цанов и „ величието “ Марков, разкривайки, че хакера „ Кюлев “ от дълго време е прихванат от Алексей Петров. Веселина Томова даже разкри възрастта на въпросния хакер и всичко, което сподели през днешния ден се удостоверява.

Пъзелът се заплита! Хакерът „ Емил Кюлев “, Алексей Петров и публицистите 29.06.24 14:22 Валерия Велева и Арман Бабикян споделиха тежката си дума за Движение за права и свободи 29.06.24 13:57 Прочетете това преди да отидете на български плаж! 29.06.24 13:30 Евелин Банев – Брендо е преговарял 2 години с България преди да се съобщи 29.06.24 13:07 Случи се! Светите мощи на патриарх Евтимий са към този момент в София (СНИМКИ) 29.06.24 12:48

Другият публицист, който не се върза на приказките на Цанов и „ величието “ Марков бе Димитър Байрактаров. За Байрактаров също се знае, че се познава от доста години с Алексей Петров. Вероятно той също е знаел някои неща, които останаха скрити за обществото.

Сега остава хакера „ Кюлев “, чието име прокуратурата освети като Теодор Ил., да стартира да споделя забавни неща, които нищо чудно да съвпаднат с едни компромати против едни „ величия “.

Вероятно неслучайно и Цанов спря да мълчи и се разприказва преди седмица. Днес се чака да продължи с приказването си в идващото си видео.

При всички положения стартира да става все по-интересно, имайки поради и политическата рецесия, в която се намира България.

Хакера „ Кюлев “ сигурно има какво да опише. Вероятно ще уточни и забавни имена, които евентуално ще съвпаднат с имената на някои политици? Вероятно някои политически обединения с ненаситност ще поддържат съставянето на държавно управление и ще бъдат доста, но доста послушни?

Както SafeNews.bg към този момент заяви, през днешния ден стана ясно, че хакерът „ Емил Кюлев “ е хванат.

Източник: mediamall.info

Още вести четете в: Коментари, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР