Пазарувайте като нинджа на Черния петък – бързо и ефективно. Как?

...
Пазарувайте като нинджа на Черния петък – бързо и ефективно.
Как?
Коментари Харесай

Шопингът на Черния петък – само по списък

Пазарувайте като нинджа на Черния петък – бързо и дейно.

Как? Като бъдете готови. Най-лошият метод е да нямате нищо съответно поради и най-после да се разбиете (разорите) в морето от предложения.

Нашият Black Friday устав ще ви помогне.

– Направете с лист с нещата, които желаете да купите за подарък или за себе си. Звучи обикновено, само че ще ви спести доста нерви и сигурно пари. Проучете какъв подарък би зарадвал всеки от околните ви, в случай че би трябвало – попитайте по телефона техните половинки, да вземем за пример.

Проучете политиката за връщане и си изберете единствено магазини, в които по-късно можете да върнете стоката. Причината е, че по време на Черния петък няма по какъв начин да не се подхлъзнете с по някоя недомислена покупка. Или пък по-късно да попаднете на нещо по-добро. Така че най-хубавата ви тактика е да набележите магазините, в които можете да връщате, и да купувате самоуверено.

 Шопингът на Черния петък - единствено по лист

Мисия мъдро извършване на покупки: 15 неща, които си заслужават инвестицията

Работата е там, че по време на Черния петък времето за избор е лимитирано. Така че по-добре да не умувате прекомерно, а да вземете каквото ви наподобява добре и каквото е преференциално, и да премислите добре по-късно. Излишното просто се връща в магазина и си получавате парите.

– Пазарувайте освен за Коледа. Ако скоро след празниците сте на рождени или именни дни да вземем за пример, възползвайте се от пониженията в този момент и купете дарове преференциално.

– Избягайте от навалицата и пазарувайте онлайн. Според нашия персонален опит, от у дома се вършат по-добре премислени, стратегически покупки. Фактът, че си на мира пред компютъра, вместо да те блъска френетична навалица от ловци на предложения, оказва помощ много. Набележете си уеб страниците авансово, а в петък станете рано и действайте.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР