Пазаруваща твърди, че е била шамаросана с глоба от 100

...
Пазаруваща твърди, че е била шамаросана с глоба от 100
Коментари Харесай

Купувач, удрян с глоба за паркиране от 100 британски лири, след като дъщеря й пресече пътя, за да използва тоалетна

Пазаруваща твърди, че е била шамаросана с санкция от 100 английски лири за паркиране, „ тъй като щерка й напуснала търговски център, с цел да употребява тоалетна насреща “.

Жената, която не пожела да бъде посочена, сподели, че е паркирала, с цел да пазари в Home Bargains в Gloucester's Peel Centre, само че е била санкционирана, когато майка й и щерка й са пресичали пътя, с цел да употребяват тоалетните на Quays.

Много водачи, които посещават комерсиалния парк St Ann Way, нарушават строгите правила за паркиране на уеб страницата. Има апели от клиенти и локални водачи към притежателите на уеб сайтове Peel да премислят своите правила, защото повече купувачи получават санкции за паркиране може да значи, че ще отидат другаде, с цел да харчат парите си.

Правилата се трансформираха през лятото и в този момент водачите, които паркират там, могат да останат най-много два часа. Колет Симпсън беше шокирана да получи санкция за паркиране, когато неотдавна посети комерсиалния парк. Тя сподели, че е отишла там, с цел да пазари за пенсио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР