Пазаруващ беше заснет да бъде бит с чук в магазин

...
Пазаруващ беше заснет да бъде бит с чук в магазин
Коментари Харесай

Купувач в шоков момент, бит в 6-секундна атака с чук и си тръгна със „сериозни наранявания“

Пазаруващ беше сниман да бъде обичай с чук в магазин при жестока офанзива, която го остави със „ съществени пострадвания “.

Мъжът на към 20 години, облечен в сива качулка и джогинг плюс черна бейзболна шапка, беше забелязан да беседва с служащ на касата в магазина, преди ненадейно да бъде ударен три пъти в шестсекунден смут офанзива. Камера за видеонаблюдение е уловила момента, в който нападателят, облечен в светли панталони и черно яке, влетя в магазина и го удари с инструмента по главата. Това се случи в My Daily Shop в Stratford Raid, в региона на Sparkhill в Бирмингам.

Когато жертвата падна на пода, агресорът го удари още два пъти с чука, преди двамата мъже да изпаднат на панорама. След това идващите изображения демонстрират по какъв начин нападателят става първи и спринтира от магазина.

След като напусне, служащият в магазина изтича от магазина, с цел да види къде е отишъл, до момента в който жертвата е откарана в болница със съществени пострадвания. Полицията търси нападателя с чук след случая, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР