Пазаруваме в Кауфланд днес със сестра ми и гледаме -

...
Пазаруваме в Кауфланд днес със сестра ми и гледаме -
Коментари Харесай

Анна Заркова с тъжен пример за двете страни на България

" Пазаруваме в „ Кауфланд ” през днешния ден със сестра ми и гледаме - млада жена с момченце пред нас протяга ръка да върне шоколадов Дядо Коледа на касата. Лев и 10 не й стигат да заплати два хляба, парче колбас, яйца и още нещо, което не виждам, само че слушам по какъв начин дребният си желае Коледата и почва да плаче. Един мъж подава левче на дамата, само че тя не ще: „ Ама, апелирам ви се...не би трябвало ”- и дърпа детенцето към вратата..
.А пък мен една мисъл ме налита като едра муха. Мисля си, че тази майка, дето няма за шоколадче, както и всички хора с маски в хипермаркета, както и вие, и аз, и сестра ми сме принудени да плащаме, с изключение на за прехраната си, и за малкия екран на Каракачанов ", във Facebook.
 Репресира ли властта опозиционен публицист, пита Анна Заркова Репресира ли властта опозиционен публицист, пита Анна Заркова
" Я виж ти. Разследващ служител на реда звъни рано сутринта на проверяващ публицист и го праща за повторно на обзор в психиатрия. Защо за вто...
Да, за малкия екран „ 24-та България ” или както там се наричаше тя – малкия екран на „ патриотите ”, която, несъмнено, е призвана да прави реклама на властта, в която те вземат участие. Не я гледате? И аз. Но от нашите налози се субсидира патриотичния притежател на едно Неправителствени организации с гордото име Македонски теоретичен институт, който притежател (един от гордите притежатели на институти у нас, който е и общински консултант от управляващите) субсидира подобаващото за ситуацията му патриотично предаване. И всичките тия бюджетни пари се въртят на адреса на ВМРО-то на вицеприемиера Каракачанов! Конфликт на ползи?...Шшшт! Чиста работа!
Отде го знам ли? „. Пише го Поли Паунова – тъкмо тя, журналистката, която лятоска натириха от незабавна колекция на властимащите. Ще я натирят, ми. Заради такива като нея ни налитат заразни мисли. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР