Пазарният град Девайз в графство Уилтшър е описван като най-добре

...
Пазарният град Девайз в графство Уилтшър е описван като най-добре
Коментари Харесай

„Най-добре пазената тайна“ на Уест Кънтри редовно се гласува за един от най-добрите пазарни градове в Обединеното кралство

Пазарният град Девайз в графство Уилтшър е описван като „ най-добре защитаваната загадка “ в Уест Кънтри. С доста самостоятелни магазини и обилие от живописни направления, това е едно от „ най-хубавите места за посещаване “ съгласно The ​​London Economic.

Средновековен пазарен град единствено на шестнадесет благи от Стоунхендж, той е цялостен с „ епични пейзажи, хълмове и спокойни канали “. Центърът на града е многолюден кошер с повече от 500 здания, включени в листата, а градът е чест притежател на злато на South West in Bloom. Той даже има статут на град, подобаващ за треньори.

Пресича се от канала Kennet & Avon, цялостен с вълнуващи пешеходни пътеки за посетителите, с цел да изследват невероятните шлюзове на Caen Hill. Общо 29 викториански шлюза издигат канала от басейна на долината до центъра на град Devizes.

Също по този начин е идеална база за опознаване на заобикалящата природа пешком, с велосипед, с кола или по вода. Той също по този начин се гордее със своята локална забележителност - варене на бира - от 1875 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР