Пазари Запад“ ЕАД изпълни традицията си и продължи почистването и

...
Пазари Запад“ ЕАД изпълни традицията си и продължи почистването и
Коментари Харесай

Спазено обещание! И пазарите на пл. „Славейков“ и ул. „Граф Игнатиев“ снощи бяха измити.

„ Пазари Запад “ ЕАД извърши традицията си и продължи почистването и на другите пазари на сдружението, откри инспекция. Снощи в късните часове бяха освежени и измити главно и централните софийски борсите, които компанията стопанисва. Акцията е продължение на почналото във вторник огромно разчистване на всички терени на общинското дружество. Стартът беше даден във вторник с най – огромния пазар в кв. „ Красна поляна “, за което смаяни столичани ни сигнализираха.



Традиционно миенето се прави в късните часове на деня, с цел да не пречи на комерсиалната активност и да не нарушава комфорта на купувачите. Почистването на комерсиалните площи е доста значимо за “Пазари Запад “ и демонстрира отношение, както към търговците, по този начин и към всичките ни клиенти, обявиха от компанията и дадоха обещание да измият и другите си търговски площи.



„ Това са действия, които са наложителни за всички търговски терени в европейска столица, трансформирала се и в интернационална туристическа дестинация, каквато е София “, оповестиха във фейсбук страницата си тази заран.



Предстои и огромното разкриване на изцяло обновената пазарна повърхност на една от трите площадки в кв. „ Люлин “.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР