Пазарен анализатор, известен с псевдонима DonAlt, представи своите виждания за

...
Пазарен анализатор, известен с псевдонима DonAlt, представи своите виждания за
Коментари Харесай

Етериум биковете гледат към $2,500, анализатор прогнозира възходящ импулс

Пазарен анализатор, прочут с псевдонима " DonAlt ", показа своите визии за евентуалната бъдеща траектория на Етериум (ETH), без да цитира непосредствено никого.

DonAlt допусна, че ETH може да доближи равнища, напомнящи за второто тримесечие на 2022 година, в случай че бъдат изпълнени избрани условия.

Анализаторът акцентира значимостта на превъзмогването на равнището на опозиция при $1,940, с цел да се разпали позитивна инерция за Етериум, който се смята за водещата платформа за смарт контракти.

Анализаторът предвижда, че прекосяването на този предел евентуално ще тласне ETH към $2,500 – стадий, който преди този момент беше доближат при започване на май 2022 година преди пазарния спад, провокиран от срутва на екосистемата Terra (LUNA).

DonAlt изясни, че границата от $1,940 е подействала като забележителна преграда, което е довело до отменяне. Въпреки това, в случай че Етериум още веднъж се приближи до това равнище, вероятността за постигане на $2,500 става изключително висока.

Подобна обстановка опростява решенията за търговия, защото трейдърите могат да изберат пазарни покупки при повишаване на цената, което усилва управляемостта на търговията.

Анализаторът изрази позитивна позиция във връзка с низходящите ценови придвижвания, защото те дават благоприятни условия за по-изгодни покупко-продажби. DonAlt счита, че мощна възходяща свещ може евентуално да докара до пробив в цената на Етериум, което демонстрира бичи тренд.

Въпреки че очерта оптимистичен сюжет за ETH, DonAlt също по този начин означи, че значими ценови ралита може да не се осъществят, до момента в който Етериум не възвърне равнището от $1,940 или до момента в който Биткойн (BTC) не доближи най-ниската си точка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР