Пазарджишките полицаи арестуваха известния автокрадец на БМВ и Ауди“ Николай

...
Пазарджишките полицаи арестуваха известния автокрадец на БМВ и Ауди“ Николай
Коментари Харесай

Задържаха Каската, отмъкнал за секунди скъпа кола на бизнесмен

 Пазарджишките служители на реда арестуваха известния автокрадец на БМВ и " Ауди “ Николай Сакалиев с прякор Каската. През юли предходната година в районното ръководство в Пазарджик бил получен сигнал от прочут китайски предприемач, който обитавал в София, само че имал бизнес в Пазарджик. Той се оплакал, че му е откраднато суперлуксозно " Ауди “ А7.  

Скъпото возило било оставено на улицата и до момента в който китайският предприемач влизал в едно от жилищата си, за няколко минути автомобилът към този момент бил отмъкнат. С следствието се заели криминалистите от Пазарджик и открили, че причинителят на кражбата е Каската. Обявили го за търсене. След много време бил засечен в столицата и арестуван.  

Автоджамбазинът е докаран в Пазарджик и задържан за 24 часа. След това мярката е удължена на 72 часа, а през вчерашния ден Районният съд в Пазарджик го е оставил за непрекъснато зад решетките. Каската е един от основите босове на автокрадците в София. Задържан е неведнъж с крадени коли. Името му е забъркано и в кражби на банкомати, каси и сейфове от жилища, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР