Пазарджик се сдоби с трети голям парк. След Острова и

...
Пазарджик се сдоби с трети голям парк. След Острова и
Коментари Харесай

Ето как изглежда новият парк Писковец

Пазарджик се снабди с трети огромен парк. След " Острова " и " Стадиона ", през днешния ден публично бе открит и " Писковец ". Паркът обгръща обща повърхност към 30 дка. Сред многообразната растителност са ситуирани беседки с съоръжение за барбекю и чешми, детстки площадки и кътове за отдих. Площадката за стрийт фитнес е предопределена, както за фенове, по този начин и за надпревари. Парковото осветяване на алеите се добавя и с осветителни тела със слънчеви акумулатори, ситуирани по дигата на Марица.

" Писковец "  бе огласен от звънливите гласчета на малчуганите от близката детска градина " Явор ",които се забавляваха  на детската площадка. На площадката с лостовете пък упражняваха груха младежи. Вече втори ден Стоян Георгиев, Даниел Петков, Ангел Найденов, Алекс Павлов, Алекс Павлов и Константин Захариев се приготвят на новите оборудване за идното им съревнование на 28 май. Младежите са безапелационни,че ще продължат да употребяват лостовете и за в бъдеще.
Баба Стоянка също е очарована от парка, защото живее наоколо до него и от 40 години не го е виждала в такова положително положение. Възрастната жена счита постоянно да прекарва горещите  летни дни под сянката на прохладните дървета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР