Пазарджик пее“ е новият международен конкурс за млади поп-изпълнители, който

...
Пазарджик пее“ е новият международен конкурс за млади поп-изпълнители, който
Коментари Харесай

Пазарджик пее привлече 120 таланти на наша сцена

„ Пазарджик пее “ е новият интернационален конкурс за млади поп-изпълнители, който ще изпъстри с нещо друго културния живот в града ни. Първото му издание ще бъде през днешния ден и на следващия ден в зала „ Маестро Георги Атанасов “. До момента поръчките за присъединяване са от 120 деца и младежи от цялата страна и Европа. Децата ще бъдат разграничени в четири възрастови групи. В конкурсната част ще има както самостоятелни осъществявания, по този начин и дуети, триа, обединения.

Събитието е обвързвано с локални персони, потвърдили се през годините с креативните си находки и организационните си качества, тъй че може да чакаме нещо в действителност забавно и друго. В основата на концепцията са секретарят на локалното читалище „ Никола Вапцаров “ Нели Ангелова, създателката на неповторимия музикален формат „ Нота по нота “ Сийка Вълчева. Амбициозният екип има поддръжката на Община Пазарджик.

Не по-малко забавни са и четиримата участници в журито, което ще прави оценка и присъжда награди на надарените поп-певци. 

Лазар Вълчев е от Пазарджик той е част от групата 032, работил е с актьори като: Лили Иванова, Мария Илиева, Графа, Любо Киров, Белослава, Камелия Тодорова и доста други. В момента е продуциран от група Мастило и е водещ в най-популярната музикална телевизия в България - The Voice Radio and TV Bulgaria. Също по този начин е един от уредниците на най-големите събития в град Пазарджик, едно от които е Plus Festival / Плюс Фестивал

Димитър Арнаудов е от Бургас. Завършва Националната музикална академия, след което две години специализира при Райна Кабаиванска в Италия и майсторските класове в България. Ппаралелно с това приключва и вокална педагогика и стартира да преподава. Носител е на награди от редица интернационалните състезания. Познаваме го от телевизионния формат " България търси гений ", където впечатли журито и публиката с рядко срещания си глас и стигна до огромния край.

Мартина Георгиева е от Плевен, главното си обучение приключва в музикалното учебно заведение в Плевен със компетентност - цигулка. Продължава образованието си в Национално музикално учебно заведение “Любомир Пипков ” - София, в класа по цигулка на Благородна Танева. Също по този начин е и ученичка на проф. Минчо Минчев. Свири на една сцена с едни от най-популярните цигулари, в това число Светлин Русев и Васко Василев. Продължава развиването си в Musicians Institute в Лос Анджелис, Калифорния, където приключва пиано и музикален мениджмънт. Продължава висшето си обучение в University of West London, където специализира в областта на авторското право.

Александър Иванов е родом от Пазарджик, само че приключва приблизително и висше обучение във Англия. Бакалавър по Международно право и интернационална политика и Магистър по Европейска политика. Развива политики в областта на младежта и спорта. В момента е Общински консултант с сектор Образование, просвета, деца, спорт. Председател е и на Съвет за младежка политика. Организатор е на най-престижните музикални събития в града, като Плюс Фестивал,Пазарджик Експо, Коледен Пазарджик и Конфернция за изкуство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР