Пазарджик. Отчетът, който ще представите днес, ще е списък от

...
Пазарджик. Отчетът, който ще представите днес, ще е списък от
Коментари Харесай

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова в Пазарджик: Ние участваме активно в политиката за възраждане на страната ни чрез каузата ГЕРБ и чрез постиженията на правителството

Пазарджик. Отчетът, който ще визиите през днешния ден, ще е лист от изброени събития, данни, дати и ще е отчет на свършеното, само че същински значителното, което не може да се опише, ще са страстите с които сте били изпълнени и ония усеща през което сте минали със сърцата си през последните две години. Те са довели до триумфите на ГЕРБ. Това е линията на живота на всяка една от вас. Убедена съм, че свързващото ни е желанието да сме мултиплициращи, създаващи, хора които желаят да се показват по още един обществен метод и той е да работят за идеята ГЕРБ, сподели на регионалното отчетно заседание на ЖГЕРБ в Пазарджик ръководителят на структурата Ирена Соколова и добави: „ Гордеем се с ръководството на ГЕРБ и с постигнатите национални и интернационалните триумфи. Бойко Борисов е безспорният водач на Западните Балкани и развива по още по-пълноценен метод концепцията за обединена Европа. Правителството генерира доходи, с които финансираме обучение, обществени стратегии, предприемачество ". Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Сред формалните посетители бяха народните представители от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова и Десислава Тодорова.
Преди старта на събранието делегатите от всички общински организации, дружно с Ирена Соколова, регионалния координатор на ЖГЕРБ Лидия Панайотова и общинския началник на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова, посетиха Художествената изложба „ Станислав Доспевски “, където бяха посрещнати от художника Леон Бабачев и разгледаха две изложения. Първата е на графики от 54 български и непознати художници. Между творбите бяха и забележителни графични портрети на дами. Втората галерия е непрекъснатата експозиция на портрети, която е и най-голямата в България и включва в себе си портрети от Освобождението до 90-те години на XX век. ЖГЕРБ Пазарджик хвърлиха самобитен мост през времето като разгледаха истинските портрети на Станислав Доспевски, Константин Величков и Елена Консулова-първата жена художник дръзнала да излага дружно с мъжете, продължиха през новината за откриването на паметна плоча на Мариола Доспевска,патрон на първото женско сдружение в Пазарджик и приключиха с осъществяването на виртуозната млада пианистка Дафинка Методиева. Младото дарование бе показано от общински ръководител на ГЕРБ Пазарджик и първи преподавател по пиано на Дафинка, Гинче Караминова. Сред гостите бе и Венета Бабчева, чийто портрет е във фонда на музея и намира място в непрекъснатата експозиция.
“ЖГЕРБ се доказахме като дейни участници в социално-икономическия и политически живот кметствата, общините и в народен проект, като ръководители на държавни институции, учебни заведения, неправителствени организации, компании. Те са народни представители, министри, ръководители на институции, преподаватели, лекари, обществени служащи и одобрени експерти в други сфери, положителни майки, съпруги и домакини. Нашият район избра 4 дами народни представители в 44 Народно събрание – Екатерина Захариева, Десислава Костадинова, Десислава Тодорова и Даниела Малешкова, 18 дами общински съветници, 4 дами кметове на обитаеми места – Димитрийка Миховска – 2 мандата кмет на с. Фотиново, 1 секретар на общински съвет – Нина Вардина, която е е и общински началник на ЖГЕРБ Септември “, сподели в отчетния си отчет пред форума Лидия Панайотова.
„ Гордост за нас е госпожа Екатерина Захариева – вицепремиер и външен министър, Лозана Василева – зам.-министър на земеделието, Гинче Караминова – регионален шеф и народен представител в 41и 42 Народно събрание, дълготраен общински началник на ГЕРБ, както и всички дами заемащи виновни позиции. Със своя професионализъм, дейна работа те имат принос в осъществяване на редица законодателни начинания в региона на културата, медиите, политиките в региона на земеделието, екологията, обществената сфера, образованието и доброволчеството. “, добави Панайотова. В своето послание към делегатите на регионалното заседание Ирена Соколова ги прикани да организират конгреси, на които да приказват за политиките на ГЕРБ, на които да получават огледален облик на своята лична активност, своя прогрес. „ Важно е да можете да подавате ръка и на други Неправителствени организации, коства си да организирате общи начинания, сподели Соколова и уточни като образец в тази посока разкриването на два центъра в Пазарджик със съдействието на ГЕРБ през първото държавно управление на Бойко Борисов. Това са „ Центърът за работа с лишени от независимост “ взаимно с Регионален фонд ИГА и „ Център за поддръжка на онкоболни “ взаимно със съдружие „ Онкоболни и другари “. Като запаметяващо се събитие от последните две години, Соколова дефинира самодейността на ЖГЕРБ „ 100 съумели дами в Пазарджик “. Поздравителни адреси към участниците във регионалното отчетно заседание изпратиха Екатерина Захариева и регионалният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР