Пазарджик. На областна работна среща на ПП АБВ в Ракитово

...
Пазарджик. На областна работна среща на ПП АБВ в Ракитово
Коментари Харесай

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт

Пазарджик. На регионална работна среща на Политическа партия АБВ в Ракитово бе образуван Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на локалната власт, ще образува хрумвания и позиции, ще дава решения по настоящи проблеми на локалното самоуправление и ще насочва въпроси и питания към администрацията на общината. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . В срещата, която бе под семейството на общинския консултант Георги Тупаров (МК „ Алтернатива на жителите “), взе участие регионалният ръководител на АБВ Атанас Шопов и ръководителят на партията Румен Петков. В събитието се включиха и общинските съветници Константин Кадинов, Николай Тумбев, Катерина Гаралова, Лидия Прагова, доктор Ани Тупарова, Мария Кошеджийска, Атанас Водев, Асен Янков.

В състава на новосформирания Обществен съвет, отпред на който застава Тупаров, който от през днешния ден ръководи АБВ-Ракитово, ще влязат общински съветници с перспективни хрумвания и грижа за развиването на града и района.

Сред първите цели, които новосформираният Обществен съвет си сложи, е основаване на условия за бистрота в дейностите и ръководството на бюджетните средства на община Ракитово, както и въпроса с безогледното изсичане на дървета в района.
Въпросът за това по какъв начин в една от красивите родопски общини Ракитово са изсечени дърветата по доста улици (пр. ул. „ Георги Тупаров “ и ул. „ Васил Левски “) и за какво по този начин безхаберно се позволява обезлесяването и се въздейства по подобен недодялан метод върху околната среда ще бъде насочен от Политическа партия АБВ към Министерството на околната среда и водите, сподели по време на срещата ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР