Пазарът никога не е бил толкова богат на избор, както

...
Пазарът никога не е бил толкова богат на избор, както
Коментари Харесай

Mayoral – историята на едно приятелство с децата

Пазарът в никакъв случай не е бил толкоз богат на избор, както в днешни дни. С един клик, с една бърза разходка, потребителят открива всичко, което му е нужно – предлагането е голямо и навсякъде. Не рядко обаче поражда казусът, че купената дреха се трансформира след първото си пране, обувките – изгубват форма и улеснение броени пъти след носене. Факти, които напрягат всеки, изключително тези, които пазарят постоянно за своето дете. Защото, всички знаем, потребностите на децата са много по-различни от нашите. Комфортът и качеството би трябвало да са постоянно преди всичко. Мисия, която една испанска марка следва неразделно.

Малко история...

Години преди сегашното свръхпроизводство, един бранд е осъзнал, че в действителност не количеството, а качеството е това, което продава. Възникнал през далечната 1941 година в Испания, Mayoral е дребен фамилен бизнес, основан за произвеждане на чорапи и чорапогащници. Днес, години по-късно, марката е сполучлив и различим интернационален бранд. На какво се дължи това ли? Mayoral постоянно са били движени от концепцията, че би трябвало да стават все по-добри, в това което вършат, пред следването на път на разгръщане непременно. Стремеж, трансформирал ги в знак на качество, улеснение и съвременен дизайн в областта на основаване на облекла, обувки и аксесоари за деца от 0 месеца до 18 години. Наложеният от тях слоган: ”Творим другарства ” е безспорен – милиони деца ги обожават.

Работейки с над 90 дизайнера, Mayoral целогодишно създават нови сбирки. В тях те влагат хрумвания, въодушевени от най-новите фешън течения, съчетавайки ги с висококачествени, устойчиви тъкани. От 1975 година, когато компанията се преориентира към произвеждане на облекла и аксесоари за деца и тинейджъри, марката се развива стремително, стъпвайки в над 100 страни.

Къде в действителност е ключа на триумфа?

Да създаваш мода за деца е извънредно отговорно. А когато си воден и от концепцията да постигнеш чудесно качество на рационална цена, задачата става още по-трудна. Mayoral се оправя повече от сполучливо. Милиони фамилии избират марката за облекло на своите новородени и бебета. Родителите с деца на възраст от 2 до 10 години са въодушевени от силата на устойчивост на материите във всяка дреха, а тинейджърите са потвърдени почитатели на комфортните модели, отразяващи подрастващия им непокорен дух. Спортно-елегантният жанр на Mayoral е постоянно различим. Дизайнерският почерк акцентира всяка детска характерност ненатрапчиво, само че с присъщи детайли. Концепция стъпила на повече от налична за потребителя цена.

Това не е всичко

Zero Waste наклонността, която се постанова от ден на ден през сегашното десетилетие, не подминава и. Защото е реалност, че света не стопира да се развива, само че е изправен пред редица световни екологични проблеми. Брандът не затваря комфортно очите си пред тези обстоятелства. Напротив, през последните години Mayoral непрестанно влагат в разгръщането на концепцията за произвеждане на устойчиви тъкани, основани с нулев боклук към природата. Еко памукът в техните произведения се трансформира във все по-основна материя за произвеждане на качествените им дрехи. По този метод облеклата въплъщават обръщение, популяризирано от най-малките – децата, че Земята е единственaтa, която имаме и би трябвало да я пазим.

Фактите през днешния ден

В сегашното, Mayoral е наложена мултинационална компания, оперираща в над 100 страни. Достъпни физически и онлайн обектите, налагащи марката на пазара са стотици. В България марката е показана посредством Crazy Kids, като те оферират изобилен избор от качествени артикули, както за новородени и бебета, по този начин и за пораснали деца и щури тинейжъри.

Източник:
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР