Пазарът на технологии и софтуер за домашно кино се развива

...
Коментари Харесай

Нов играч разработва ОС за домашно кино


Пазарът на технологии и програмен продукт за домашно кино се развива динамично
(снимка: CC0 Public Domain)

Sonos може да насочи предизвикателство към Roku, Amazon, LG и всички други, които създават софтуерни платформи за телевизия. Компанията наподобява има упоритости освен да бъде обичана платформа за домашно аудио, само че и за домашно кино.

Така наподобява от оповестените нови разгласи за работа на компанията, открити и докладвани от Protocol. Списъците с работни места допускат няколко нови области на разширение на Sonos и рисуват картина на огромна тактика за развиване в областта на домашното кино.

Сред оповестените разгласи за нови позиции са „ продуктов управител на съществена платформа ”, „ началник на партньорствата в областта на домашното кино ” и „ Водещ разработчик на графичен интерфейс за ново потомство прекарвания в домашното кино ”.

Партньорската позиция беше споделена от основния шеф по нововъведенията на Sonos Ник Милингтън в LinkedIn с записка, че той „ работи по нов план за домашно кино ”. Според описите, една от позициите е обвързвана с работа по „ пътна карта за операционна система и медийна платформа ” за домашно кино.
още по темата
Друга позиция е за работа по „ мобилно устройство, тв приемник, таблет и хардуерно отдалечено ” за „ ново потомство прекарване с даването на наличие ”. Партньорската роля се отнася до „ последващо потомство Оценка за съвместимост за домашно кино от Sonos ”.

До момента това име се свързваше основно с техника за озвучаване, която може да се употребява за домашно кино. Никога обаче Sonos не е произвеждала нещо, което да се нуждае от операционна система или да се разказва като „ Оценка за съвместимост за домашно кино ”. Това значи, че компанията подхваща огромна смяна в тактиката си за домашно кино.

А пазарът на технологии и програмен продукт за домашно кино се развива динамично. Amazon, Гугъл, LG и Roku лицензират своя програмен продукт за производителите на тв приемници, позволяващи достъп до стрийминг-приложения и други функционалности, в това число рекламни платформи.

Наред с това компании като Apple или Samsung пък вършат собствен личен програмен продукт за тази цел, който е планиран да работи на техните хардуерни системи.

Всичко това дава обещание все по-ожесточена конкуренция в областта на системите за домашно кино – пазар, който непрекъснато бележи напредък и се е трансформирал в сцена на единоборство сред играчи от най-различни ниши.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР