Пазарът на Optimism (OP) показва признаци на потенциално възстановяване, което

...
Пазарът на Optimism (OP) показва признаци на потенциално възстановяване, което
Коментари Харесай

Добър момент ли е за покупка на Optimism ?

Пазарът на Optimism (OP) демонстрира признаци на евентуално възобновяване, което подсказва за забележителен напредък, в случай че доверието на вложителите продължи да се ускорява.

Въпреки това пред него има удивително затруднение, което може да попречва напредъка му, преди да доближи границата от $3.50.

След като претърпя забележителен спад в сходство с по-широките пазарни трендове, цената на Optimism стартира да се възвръща от равнището на поддръжка от $3.00. Тази низходяща наклонност докара до понижаване на пазарната стойност, както се вижда от съотношението на пазарната стойност към осъществената стойност (MVRV).

Понастоящем MVRV съотношението възлиза на -20% за Optimism , което демонстрира скорошни загуби, които биха могли да подбуден вложителите да стартират да акумулират активи.

Историческите данни разкриват, че възобновяване на OP нормално стартира в диапазона MVRV от -9% до -20%, приет за зона на опциите. По време на такива етапи вложителите са склонни да задържат активите си, създавайки предпоставки за евентуално рали.

Тъй като Optimism се стреми да откри $3.50 като равнище на поддръжка, съществува забележителен капацитет за облага с напредването на възобновяване.

Ценова прогноза и опозиция:

Пътуването на Optimism към възвръщане на $3.50 като поддръжка наподобява обещаващо, подхранвано от вероятността за преобразяване на скорошните вложения в печеливши. Очаква се тези позитивни настроения измежду вложителите да отслабят натиска от продажби, подкрепяйки възобновяване на актива.

Въпреки това предстоят провокации. Над $3.44 се обрисува мощна зона на опозиция, където са позиционирани почти 293 милиона OP токена, оценени на над $925 милиона и добити сред $3.44 и $4.65. Преодоляването на тази преграда ще изисква мощен бичи подтик.

Ако Optimism се сблъска с спънки при превъзмогването на тази опозиция, опцията за прибиране на облаги може да провокира оттегляне, което евентуално да тласне цената под равнището на поддръжка от $3.22 и да сложи под въпрос оптимистичните вероятности.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР