Пазарът на криптовалути наскоро претърпя положителен обрат, което доведе до

...
Пазарът на криптовалути наскоро претърпя положителен обрат, което доведе до
Коментари Харесай

Етериум до $2,500 – какво да очакваме?

Пазарът на криптовалути неотдавна претърпя позитивен поврат, което докара до облаги за множеството криптовалути, в това число за Етериум (ETH).

Въпреки че вложителите чакат дълготрайно бичо рали заради този неочакван прогресивен тренд, някои анализатори предвиждат друга вероятност.

След нескончаем спад през миналата седмица вложителите в Етериум започнаха да виждат облаги, защото дневната графика за токена сподели позитивна инерция. По данни на CoinMarketCap през последните 24 часа ETH бележи над 7.5% нарастване, търгувайки се за $2,440, а пазарната капитализация надвишава $293 милиарда.

Противно на бичите настроения, скорошен разбор на CryptoQuant допуска, че Етериум може да бъде стеснен в стеснен ценови диапазон. CryptoOnChain, анализатор в CryptoQuant, уточни в своя разбор , че деривативните пазарни графики демонстрират относително огромен брой шорт транзакции, което алармира за мечи вероятности.

В разбора също по този начин се твърди, че е малко евентуално ETH да инициира бичо рали, до момента в който Биткойн (BTC) не надмине основното равнище на опозиция от $43,500.

По време на разбора обаче BTC към този момент беше надхвърлил това равнище на опозиция, търгувайки се за към $45,000. Вследствие на това бе изработен по изчерпателен взор на индикаторите на Етериум, с цел да оцени опцията водещият алткойн да доближи Щатски долар,2,500 в близко бъдеще.

Анализът на данните на CryptoQuant разкри бичи знаци за Етериум. Натискът за покупка на токена наподобява огромен, за което свидетелстват ниските му чисти депозити на тържищата спрямо последната седемдневна междинна стойност. Освен това дейните ETH адреси се усилиха неотдавна, което демонстрира позитивни пазарни настройки.

Настроенията за покупка измежду американските вложители остават високи, както се вижда от зелената награда на Coinbase. Освен това пазарът на деривати сподели оптимизъм, като процентът на финансиране на Етериум остана в зелено, което значи интензивно пазаруване на по-високи цени.

Въпреки тези позитивни индикатори, анализът акцентира евентуалните зони на опозиция за ETH, в случай че той резервира бичия си подтик. Според изследването на равнищата на ликвидациите на Етериум, с цел да се резервира бичото рали, в близко бъдеще ще би трябвало да се надвишават границите от $2,400 и $2,450.

Вероятността Етериум да надмине тези равнища наподобява обещаваща, като се има поради бичата позиция на множеството пазарни знаци, като да вземем за пример показателя на паричния поток (MFI) и CMF (Chaikin Money Flow), които записват покачвания и усилват възможностите за продължение на възходящия тренд.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР