Пазарът на криптовалути, макар и волатилен, предлага вълнуващ пейзаж за

...
Пазарът на криптовалути, макар и волатилен, предлага вълнуващ пейзаж за
Коментари Харесай

3 токена под $0.5, които може да скочат с 10х през 2024 г: Shiba Inu , Retik Finance , Bonk

Пазарът на криптовалути, въпреки и волатилен, предлага трогателен пейзаж за евентуална десетократна (10x) възвръщаемост.

Докато одобрени монети като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL) задържат позициите си, по-малки токени с новаторски планове и отдадени общности от време на време могат да преживеят избухлив напредък.

В тази публикация ще може да разгледате три токена, търгувани под $0.50, които имат капацитет за обилни облаги през 2024 г: Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK) и Bonk (BONK).



Retik Finance (RETIK): Функционален токен, който има за цел да усили цената си 10 пъти през 2024 година

Retik Finance (RETIK) е платформа за децентрализирани финанси (DeFi), която построява набор от финансови артикули и услуги. RETIK е ERC20 токен, който има общо предложение от 1 милиард токена. Retik Finance създава доста DeFi артикули, в това число DeFi дебитна карта, платежен портал и платформа за кредитиране.

Тези артикули биха могли да оказват помощ за достигането на DeFi до по-широка публика и да усилят търсенето на токени RETIK, които сега се продават за едвам $0.05 на настоящия трети стадий на предварителна продажба.

Водещият артикул на Retik, DeFi дебитните карти, разрешава на потребителите да харчат криптовалутите си непосредствено при търговци по целия свят, като отстрани нуждата от централизирани тържища и конвертиране на фиатни пари.

Тази безпроблемна интеграция може да подтиква приемането на криптовалутите и да усили търсенето на RETIK. Освен това има няколко безапелационни аргументи, заради които RETIK може да претърпи 10-кратно нарастване на цената през 2024 година Те включват планувания забележителен растеж на DeFi пазара, солидния екип от съветници и сътрудници, подготвени да подтикват разширението му, както и обстоятелството, че RETIK към момента е относително нов токен, което демонстрира забележителен капацитет за напредък.

> > > > Кликнете тук, с цел да закупите RETIK токени < < < <

Shiba Inu (SHIB): Токени с висок капацитет

Shiba Inu (SHIB) е меме токен, който е основан през 2020 година Въпреки произхода си като смешка, SHIB се трансформира в една от най-популярните криптовалути в света. Тя има циркулиращо предложение от над 549 квадрилиона токена и пазарна капитализация от над $6 милиарда. SHIB закупи известност по няколко аргументи. Една от аргументите е, че токена е извънредно финансово наличен, което го прави наличен за огромен брой вложители.

Понастоящем, търгувайки се на цена от едвам $0.0000108 за токен, Shiba Inu (SHIB) има мощна общественост от поддръжници, които са запалени по плана. Има обаче няколко аргументи, заради които SHIB евентуално може да доближи 10 пъти цената си през 2024 година Екипът на Shiba Inu създава няколко нови плана, в това число децентрализирана борса (DEX), платформа за метавселена и локален блокчейн. Тези планове биха могли да спомогнат за увеличение на полезността на SHIB и да покачат нейната цена.

Bonk (BONK): Първата меме монета на Solana

Bonk, прочут като BONK, е меме токен, построен върху блокчейна Solana, който може да се похвали с общо предложение на 100 трилиона токена и сега има пазарна капитализация, надхвърляща $1.1 милиарда. Привлекателността му се дължи на разнообразни фактори, в това число неговата досегаемост, насърчаваща достъпността му за необятен кръг вложители, отдадена общественост от поддръжници и листването му на известни криптовалутни тържища, което ускорява неговата ликвидност и експозиция.

Няколко фактора сочат, че през 2024 година цената на BONK може да се усили десетократно. Първо, бързото разширение на екосистемата на Solana може да се окаже удобно за всички токени, основани на Solana, в това число BONK.

Освен това екипът на BONK интензивно създава нови начинания като децентрализирана борса (DEX) и стартова площадка, които имат капацитета да покачат полезността на BONK и да покачат цената му. И най-после, защото е относително нов токен, съгласно мнозина BONK има необятни благоприятни условия за напредък.

> > > > Кликнете тук, с цел да закупите RETIK токени < < < <

Заключителни мисли: Обещаващо бъдеще на Retik Finance

Сред обсъжданите токени – SHIB, RETIK и BONK – Retik Finance се обрисува като най-изявен претендент за деликатно наблюдаване през идната година. Акцентът му върху практическите приложения, като DeFi дебитните карти и портала Retik Pay, дружно със мощната поддръжка на общността, го нарежда като токен със забележителен капацитет за напредък.

За разлика от SHIB, който разчита значително на меме настроения, RETIK предлага осезаеми решения за разделянето на крипто-фиат, като портфейлът без настойничество на плана и фокусът върху поверителността на потребителите ускоряват привлекателността му.

Въпреки че BONK наподобява обещаващ със своята ангажираност на общността и бързото си издигане, тя остава в основата си меме-монета, податлива на промени в пазарните настройки. Въпреки преимуществата си с интеграцията на Solana, неналичието на одобрена и съответна полза повдига въпроси за дълготрайната ѝ жизненост.

Въпреки че пазарът на криптовалути по своята същина е непредсказуем, фокусът на Retik Finance върху действителни решения, стабилната поддръжка на общността и амбициозната пътна карта съставляват примамлива опция за евентуална 10-кратна облага през 2024 година

Тъй като светът от ден на ден възприема криптовалутите, планове като Retik, които преодоляват пропастта сред цифровите и обичайните финанси, са готови за триумф. Дръжте под око екосистемата на Retik Finance (RETIK); тя може да се окаже трогателен план.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР