Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot

...
Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е относително постоянен, само че Polkadot (DOT) сподели незабравим растеж, като се увеличи с 2.5% до $5.55 единствено за последните 24 часа.

Търговците от ден на ден се концентрират върху главните алткойни като Solana ( SOL ), Chainlink и Polkadot, изключително откакто Биткойн и Етериум се стабилизират.

През последния месец Polkadot означи кумулативно нарастване от 24%, което се дължи на развиването на мрежата, в това число стратегически партньорства, ориентирани към ускорение на приемането на действителни активи (RWA) във веригата.

Що се отнася до придвижването на цената на Polkadot, тя неотдавна проби над основна трендлиния на равнище $5.33 след интервал на консолидация. При постигане на $5.51 динамичността се забави. По-внимателният взор към равнищата на опозиция, а точно трендлинията, свързваща последните върхове, допуска евентуална опозиция, което накара някои трейдъри да си обезпечат облаги, като затворят лонг позициите си.

Положително е, че има възможност Polkadot да отскочи от първичната трендлиния и да направи по-решително придвижване към зоната на опозиция от $5.8 до $6.

50-дневната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА), позиционирана тъкмо под тази трендлиния, може да подейства като поддръжка против евентуално низходящо придвижване, макар че спад до $5 не може да бъде изцяло отритнат.

Въпреки това, като се имат поради като цяло бичите настроения на крипто пазара и историческата наклонност през декември и януари да се следят пазарни ралита, резистентен спад наподобява по-малко евентуален. Инвеститорите чакат евентуално рали, евентуално към Коледа или малко по-късно.

Ако разгледаме историческите данни, през декември и януари нормално се следи прогресивен подтик на крипто пазара. Ето за какво сполучливото тестване на поддръжката на първичната трендлиния, съчетано с 50-ЕМА, може да подхрани възобновяване на DOT към $6, като евентуално сътвори предпоставки за по-високи равнища над $10.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР