Пазарът на криптовалути е изключитлено динамичен и е много трудно

...
Пазарът на криптовалути е изключитлено динамичен и е много трудно
Коментари Харесай

Криптовалути с потенциал за 5Х увеличение на цената през май

Пазарът на криптовалути е изключитлено динамичен и е доста мъчно да се предскаже какво тъкмо ще се случи и най-важното - по кое време.

Много трейдъри се пробват да открият “следващия Биткойн ”, с който те да станат милионери.

Истината е, че въпреки да има доста токени, които разполагат с голям капацитет, не всяка криптовалута ще успее да пробие в този извънредно конкурентен пазар. Затова, в тази публикация, ще разгледаме три криптовалути, които могат да реализират до 5Х увеличие на своята цена през месец май, в случай че нещата се развият добре.

Защо да инвестирате в предварителни продажби?

Инвестирането в предварителни продажби може да донесе обилни финансови резултати и благоприятни условия за интензивно присъединяване в развиването на нови планове. Макар да има една концепция по-голям риск от инвестицията в Биткойн, да вземем за пример, мнозина поемат по този път. Нека разгледаме някои от преимуществата на тази тактика.



Добър капацитет за триумф

Инвестирането в предварителни продажби предлага добър капацитет за триумф, защото вложителите могат да се възползват от понижени цени и специфични условия преди продуктът или услугата да бъде пусната на пазара. Това основава опция за огромни облаги, в случай че планът успее и се откри на пазара. Важно е обаче да се проучват рисковете и да се изберат планове с висок капацитет за триумф.

Включвате се в самото начало

Като инвестирате в предварителни продажби, сте част през цялото време на развиването на плана. Това ви разрешава да наблюдавате напредъка на плана от първичната концепция до цялостното му разрастване. Освен това, ранните вложители постоянно имат опцията да споделят с екипа зад плана и да изразят своето мнение по отношение на разнообразни аспекти от създаването.

Шанс за интензивно присъединяване в плана

Инвестицията в предварителни продажби също по този начин дава шанса да се включите интензивно в развиването на плана. В някои случаи, вложителите могат да получат право на глас в основни решения или да се включат в създаването на продукта или услугата. Това интензивно присъединяване освен дава опция за по-голям надзор върху инвестицията, само че също по този начин разрешава да се изградят персонални връзки и контакти в промишлеността.

Най-добрите вложения през май

След като разбрахме за изгодите от инвестицията в криптовалута, дано забележим и трите най-обещаващи плана през месец май.

AiDoge

AiDoge е въодушевяващ план, който съумява да събере над $4.2 милиона в своята предварителна продажба, като по този метод притегля вниманието на вложители и общността. Това достижение демонстрира, че планът е извънредно упорит и предлага новаторски решения в света на криптовалутите и меме културата.

Със своята неповторима концепция за основаване на AI-генерирани мемета, AiDoge съчетава технологията на изкуствен интелект с известната меме просвета, която се радва на все по-голяма известност в интернет. Това дава опция на потребителите да се забавляват и да се ангажират с общността, като в същото време споделят и получават награди във формата на $Ai токени.

Успехът на предпродажбата на AiDoge е впечатляващ, защото за малко време планът съумява да притегли огромно количество вложения, като по този метод показва високо равнище на доверие от страна на общността и вложителите.

Launchpad xyz

Launchpad xyz съставлява новаторска криптовалутна платформа, която съумява да събере над $249,000 в границите на предварителните си продажби. С настояща цена на токена от $0.035, Launchpad xyz предлага вълнуващи благоприятни условия за вложителите, които търсят положителни възвращаемости от вложенията си.

Очаква се облагата на хартия да доближи до 100% още преди края на предпродажбите, което приказва за огромен капацитет на токена и платформата. Launchpad xyz се концентрира върху отчасти вложение в разнообразни активи, като парцели, коли и акции, което прави платформата привлекателна за необятен кръг от вложители.

Уникалната идея на Launchpad xyz, съчетаваща обичайните активи с криптовалути, може да се окаже сполучлива и да предложи опция на обичайните вложения. Наличието на NFT и Метавселена също прибавя спомагателна стойност и демонстрира внимание към развиването на Web3.

Ecoterra

Ecoterra е блокчейн екосистема, която насърчава преработването и поддържа устойчивите практики за понижаване на изменението на климата. Проектът предлага новаторска Recycle-2-Earn платформа, пазар за въглеродни заеми, пазар за рециклирани материали, както и профил за премерване на въздействието, всичките налични с $Ecoterra токените. Те могат да се употребяват за разнообразни екологични действия, в това число поддръжка на планове за зелена сила, разчистване на плажове и засаждане на дървета.

Проектът има неповторима предварителна продажба, в която са събрани над $3.36 милиона. Цената на токена е $0.00775, а през май се чака да има капацитет за 5x нарастване на цената. $Ecoterra токените могат да се купят с крипто или карта.

Проектът има огромен капацитет да промени метода, по който фирмите и потребителите взаимодействат в региона на преработването и поддръжката на зелените технологии.

Заключение

Трудно е да се каже кои криптовалути могат да реализират неповторим напредък през май, защото сме очевидци на невъобразим взрив на новите технологии. Въпреки това се счита, че AiDoge , Launchpad xyz и  Ecoterra могат да бъдат доста добър метод да разнообразите портфолиото си и да спечелите до 5Х. Разбира се, защото крипто вложенията са волатилни, няма да е неприятно да се запознаете с концепциите на плановете, преди да вложите огромни суми в тях.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР