Пазарът на криптовалути бележи известно възстановяване, след отчетените загуби, а

...
Пазарът на криптовалути бележи известно възстановяване, след отчетените загуби, а
Коментари Харесай

Цената на меме криптовалута достигна исторически връх

Пазарът на криптовалути бележи известно възобновяване, след регистрираните загуби, а това подхранва оптимизма за евентуално рали при различните монети и най-много при така наречен меме токени. Именно една такава криптовалута, изветна с името PЕPE, означи близо18% растеж на цената в рамките дневно. Този скок оказа помощ на PEPE да доближи нови исторически върхове над $0.10, отбелязвайки забележителен поврат по отношение на предходните загуби, написа Coinmarketcap.

На седмична база монетата записва към 22.8% растеж. Този скок, въпреки и важен, може да не е краят на възходящата траектория на PEPE, защото крипто общността чака по-нататъшно определяне на цените без забележими ограничавания.

След като вкара цялото си предложение в обращение, PEPE може да се похвали със забележителна комерсиална интензивност, като над 50% от предлагането му се обмени в границите на 24 часа. Устойчивостта на токена и способността му да отскача от дъната се дължат на непоколебимата поддръжка на неговата отдадена общественост, разясняват крипто специалисти.
 Създателят на Ether подари $1,2 милиард на Индия в меме криптовалута
Създателят на Ether подари $1,2 милиард на Индия в меме криптовалута

Shiba Inu стана известна като " Убиец на Dogecoin " в последно време

Въпреки лимитираното си наличие в децентрализирани платформи за търговия като Uniswap, PEPE е намерил своето място в разнообразни по-малки децентрализирани финансови (DeFi) протоколи, мостове и платформи за кредитиране.

През месец март PEPE, която е и третата по величина меме криптовалута по пазарна капитализация, означи незабравим растеж, като през последния месец набъбна с близо 800% и доближава пазарна капитализация от $3 милиарда. На 6 февруари монетата имаше почти 150 000 притежатели, а до 8 март техният брой набъбна до 175,000, което демонстрира удивително нарастване от 16% за по-малко от две седмици.

Историческите данни сочат, че подобен бърз растеж на притежателите преди е бил обвързван със доста повишение на цената, както стана ясно, когато цената на PEPE се удвои в границите на 15 дни. Предстои да забележим следват ли нови и още по-големи върхове.
 Криптовалута, учредена на меме, стана по-споменавана от биткойн и нарастна с над 800%
Криптовалута, учредена на меме, стана по-споменавана от биткойн и нарастна с над 800%

Търговията с Dogecoin беше задвижена от същата група в Reddit, която изстреля и акциите на GameStop
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР