Пазарът на криптовалута в средата на седмицата демонстрира стабилност. Виртуалната

...
Пазарът на криптовалута в средата на седмицата демонстрира стабилност. Виртуалната
Коментари Харесай

Биткойнът и пазарът на криптовалута изглеждат стабилни, но и рисковете остават


Пазарът на криптовалута в средата на седмицата показва непоклатимост. Виртуалната валута се търгува без особена смяна, а най-търгуваната криптовалута Bitcoin (биткойн) остава на равнището от 8,8 хиляди $.

Според данните от CoinMarketCap тази заран при биткойна се регистрира растеж от 1,90 % до 8,863 хиляди $. На борсата Bitfinex криптовалутата нарастна с 2,1 % до 8,757 хиляди $, а по данни на Coindesk биткойна пораства с 2,9 % - до 8,767 хиляди $.

От другите съществени криптовалути цената на Ethereum нарастна, само че при Ripple се записва лек спад

Ethereum се покачва с 2,62 % до 867,98 $. При Ripple нарастването е от порядъка

Криптовалутата Ripple спада с 0,55 % до 1,06 $.

Капитализацията на пазара по данни на CoinMarketCap е 430 милиарда 805 млн. $, а каузи на биткойна е близо 35 %.

По-рано през тази седмица вестник Financial Times заяви, че седем английски компании за криптовалута се сплотяват за саморегулиране на пазара. Така във Англия към този момент е сложено началото на обединената структутпа CryptoUK, която има за цел „ да усъвършенства стандартите “, както и „ за привличане на политиците “. В новата конструкция влизат комерсиалната платформа Etoro и Coinbase.

В понеделник три европейски регултора в взаимно прессъобщение обявиха, че виртуалните валути, като биткойна са „ подложени на изключителна волативност на цените и показват признаци на ценови балон “. Регулаторите предизвестяват за доста огромен риск от загуба на пари, в това число и на всички направени вложения за задачата.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР