Пазарът на храни за домашни любимци е феномен в последните

...
Пазарът на храни за домашни любимци е феномен в последните
Коментари Харесай

Носталгия по момчешките банди в симпатична реклама на котешка храна

Пазарът на храни за домашни любимци е феномен в последните години с дълготраен растеж на инат на всевъзможни рецесии.  А устойчивият растеж значи и ускорение на надпреварата на пистата на конкуренцията. Задачата е ясна -способността на марките да се открояват става все по-важна.

Марката за храна за котки Meow Mix влиза в тази надпревара с нова акция, в която ловко миксира детайли от носталгията по попкултурни артефакти от  предишни десетилетия – в този случай, носталгия по момчешките групи от 90-те, шлагери от поп музика и прелестен комизъм. 30-секундният спот показва група от пет котки, облечени в дънкови костюми, които танцуват и пеят " мяу " още веднъж и още веднъж. Краткият музикален клип приключва с класическия слоган на марката: " единствената храна за котки, която котките желаят по име ".

Творчеството с присъединяване на " котешка момчешка група ", известна като Tabby 5, ще включва ефирен спот, предаван по време на " Америка търси гений ". Целевата страница, отдадена на акцията, предлага зодиакален тест за котки, както и профил на Tabby 5, а дигиталните и обществените реализации допълват реализацията с дуетно видео в TikTok, по време на което JC Chasez от NSYNC приканва феновете да пеят дружно с групата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР