Пазарът на електрически четки за зъби със сигурност не е

...
Пазарът на електрически четки за зъби със сигурност не е
Коментари Харесай

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

Пазарът на електрически четки за зъби сигурно не е от най-интересните и цялостни с новости, само че през последните години има доста интелигентни решения, с които другите производители са привлекли вниманието на обществеността. Решения, свързани с нашите смарт телефони, които могат да дават статистика за стила на четкане, както и индикации и оферти за по-добра хигиена на устата ни.

Сред фирмите, свързани с марката Xiaomi, откриваме Oclean, която пусна на пазара новия Ocelan X Pro, който се разграничава от останалите заради интеграцията на сензорен екран, който доста припомня на екрана на Mi Band 4, както и серия от усъвършенствани датчици спрямо предишните генерации.
 Най-умната четка за зъби към този момент е на нашия пазар

Както споменахме нагоре, особеността на това устройство се крие в 0.96 инчовия TFT пъстър сензорен екран, ситуиран на предната страна на дръжката, който от своя страна предлага физически бутон за потвърждаване на избрани дейности, отличаващ се със сребърен пръстен. Използваните материали са непрогледен ABS за дръжката с полу-грубо покритие, като по този метод усилва сцеплението с четката, като се има поради, че тя може да се плъзне заради съществуването на вода.

Oclean X Pro се зарежда от батерия с потенциал 800 mAh, която се зарежда за към 2 часа и ви разрешава да достигнете най-много 40 дни приложимост при „ класическо “ потребление и до 20 дни самостоятелност с „ динамично “ потребление или посредством потребление на многото характерности и степени на активност на четкане, предлагани от продукта.
 Най-умната четка за зъби към този момент е на нашия пазар

Тази електрическа четка, разполага с Bluetooth 5.0, който разрешава предаването на статистики за почистването на нашия смарт телефон, употребявайки съпътстващото приложение, налично както за Android, по този начин и за iOS. Разбира се, IPX7 документът не липсва, което не е напълно явно предвид на сензорния екран, подложен в дръжката.

Oclean X Pro чрез звуковия електродвигател съумява да доближи до 42000 вибрации в минута, само че без да издава висок звук (само 45 dB), още едно преимущество за тези, които са принудени да стават рано сутринта.
 Най-умната четка за зъби към този момент е на нашия пазар

Всичко това е допустимо с помощта на 6-осния жироскоп и датчик за налягане, като по този метод следи нашите придвижвания като надолнище на четката за зъби, предлагайки в действителност зашеметяваща грижа от събраните данни. Подробният доклад за почистването с общ резултат от 0 до 100 точки ще ви помогне да подобрите, да наблюдавате напредъка си и да развиете по-добри привички за разчистване.
Може да избирате от 5 режима на работа: Clean, Massage, Polish, White и Gentle:
Clean: за ежедневна приложимост. Обикновено се употребява мощ на разчистване сред 19 и 32.
Massage: за масажиране на венците. Обикновено се употребява мощ на разчистване сред 1 и 32.
Whitening mode: за унищожаване на повърхностни петна единствено за 2 мин. Обикновено се употребява мощ на разчистване сред 19 и 32
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР