"Пазар за милиарди, който в момента е държавен, да го

...
"Пазар за милиарди, който в момента е държавен, да го
Коментари Харесай

Борисов за рокадите в Булргаргаз: Две банди хасковски се бият кой да вземе контрол

"Пазар за милиарди, който сега е държавен, да го дадат и него като на търговците на ток да крадат стотици милиони и да го разбият. "

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява рокадите в "Булгаргаз ", предава.

По думите му протичащото се с публичния снабдител е последната значима тематика на фона на "чудовищния скок на цените и чудовищната корупция ". Борисов посочи, че сега се крадат стотици милиони.

"Две хасковски банди се бият кой да вземе надзор. Най-малко ми отива да пазя Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев - него изчегъртаха. На пръв взор наподобява, че това би било нещо против него. Според мен не е по този начин, тъй като той вижда, че неговите изчадия се провалиха във всичко. Народът огладнява, банкрутира, бизнесът банкрутира и Радев го вижда. И той би трябвало по всякакъв начин в този момент да се откачи от това тежко ремарке, претрупано с проблеми и да прави нова партия, с цел да работи още веднъж модела с 6%, с 10%. " - съобщи Борисов.

Борисов прикани ръководещите да стартират да позволяват насъбраните проблеми. Според него в този момент не е момента за предварителни избори, тъй като хората са мощно разграничени.

"Аз ги апелирам да се стегнат, тъй като страната е тежко разграничена и не е подготвена за избори. Хората се ненавиждат, партиите се ненавиждат и ще влезем в доста тежка рецесия. Стига са крали, да почнат малко да помислят за хората. " - сподели Борисов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР