Пазач на зоологическа градина в Индия беше убит от хипопотам,

...
Пазач на зоологическа градина в Индия беше убит от хипопотам,
Коментари Харесай

Пазач на зоопарк, убит от хипопотам, след като го нападна в зоологическата градина в Лакнау в заграждението му

Пазач на зоологическа градина в Индия беше погубен от хипопотам, откакто влезе в заграждението, с цел да го почисти, и беше грубо засегнат.

Сурадж 40-годишен чиновник в зоологическата градина Лакнау в Утар Прадеш беше влезнал в заграждението за нормални отговорности за разчистване, когато бозайникът го атакува и го умъртви на място. Друг чиновник Раджу съумя да избяга от клетката, само че беше ранен и признат в болница, оповестява Indian Express. Хипопотамът трябваше да бъде затворен в клетка по време на постоянната поддръжка на заграждението, само че звярът някак си избяга.

Сурадж е работил в зоологическата градина от към 12 години и е бил подготвен да почиства уреди и да храни животни. Директорът на зоологическата градина в Лакнау Адити Шарма сподели, че хипопотамът е бил заключен незабавно и не се оповестява за други пострадвания.

Инцидентът се случи, когато зоопаркът беше затворен за обществеността и хипопотамът беше трансфериран в Лакнау от зоопарк в Канпур единствено преди няколко седмици. Шарма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР