Paysafe, водеща специализирана платформа за плащания и една от най-големите

...
Paysafe, водеща специализирана платформа за плащания и една от най-големите
Коментари Харесай

Paysafe организира първото в България подводно предизвикателство за Java специалисти | Кампанията Dive into Dev, вдъхновена от приключенския дух и културата на компанията и продължава до 4 юли в цяла България

Paysafe, водеща профилирана платформа за заплащания и една от най-големите софтуерни компании в България, провежда първа по рода си акция, предизвикваща приключенския дух на програмисти от цяла България. За да покаже преимуществата на родното Черноморие, както и чара на морската ни столица през летния сезон, Paysafe ще даде опция на софтуерни експерти от цялата страна да влязат в конкуренция за търсене на подводно богатство през месец юли в региона на Варна. Това е първата сходна самодейност на компанията, предизвикана от желанието за среща с надарени и рисковано настроени програмисти, които да станат част от Paysafe.

ИТ експертите могат да подадат своята кандидатура за присъединяване до 4 юли 2022 година на следния линк -. Чрез специфична механика, жури, състоящо се от петима представители от Paysafe, ще отсее петнадесет претенденти. Избраните ще завоюват билет за уикенд преживяване във Варна и ще имат опцията да вземат със себе си един компаньон, с който да споделят морското прекарване.

Лятната акция на Paysafe е естествено продължение на предходни смели планове, в които търсенето на кодове и решаването на загадки е в основата на заниманието и шерването на пристрастеността към специалността. Компанията има над 1400 чиновници в София и Варна, които са главен мотор за развиването на световния бизнес в региона на онлайн разплащанията.

Селектираните участници в акцията “Dive into Dev ” ще могат да се гмурнат в предизвикването по намиране на прикрито богатство във водите на Черно море, да се срещнат с екипа на Paysafe и да се забавляват дружно в границите на празненство уикенд във Варна през месец юли. При интерес, определените участници ще получат в допълнение опция да вземат присъединяване в процеса на асортимент в компанията, пропускайки първата стъпка от него и минавайки непосредствено към среща с екипа.

Ако и ти си софтуерен експерт, който търси смели провокации, включи се в акцията на
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР