Пайнерката сподели, че не си е тръгнала нито по –

...
Пайнерката сподели, че не си е тръгнала нито по –
Коментари Харесай

Никога Не Е Била Толкова Откровена: Вижте Какво Призна Мария За Развода С Гущеров!

Пайнерката показа, че не си е тръгнала нито по – богата, нито по – бедна от брака си с милионера. Тя съобщи, че двамата в никакъв случай не са имали предбрачен контракт. Мария добави, че не желае да си спомня за Гущеров и най-много за брака си с него.

С тези свои изявления фолк певицата дефинитивно опроверга поредност от изказвания, отнасящи се за развода й с Гущеров. Някои изявления гласят, че част от информацията е била стартирана съзнателно от някогашния й мъж.

Една от клюките, оказали се неистина, гласеше, че Мария имала искания върху милиони на брачна половинка си и това е била повода за закъснение на развода им.

Но истината е друга. Напук на тези изказвания се оказва, че в действителност Християн е бил този, който е забавил завършването на развода.

Относно изказванията за предбрачния контракт, подобен в действителност не е имал. Християн Гущеров е на издръжката на татко си и на процедура няма какво да дели с Мария.

Измислица се оказаха и изказванията, че Мария си е платила за развода, като била принудена от някогашния си да поеме всички правосъдни разноски и такси.

Мария не крие и щастието си от обстоятелството, че бракът й с Християн към този момент е останал в предишното, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР