Пайнерката Крисия Д, която наскоро не получи роза от Евгени

...
Пайнерката Крисия Д, която наскоро не получи роза от Евгени
Коментари Харесай

Ергенки заформиха тройка

Пайнерката Крисия Д, която неотдавна не получи роза от Евгени и напусна шоуто, промотира новата си ария, " Две дами ", с видео към нея. Любопитното е, че в клипа вземат участие силиконовата Габи, която хапеше с изявленията и държанието си, и учителката Ивелина.



Очаквано парчето е отдадено на Ергена, като в него се пее за подаряване на рози и отменяне на влюбена жена. Сюжетът на песента на Крисия Д се развива по мощно сексуален метод - наранената дама се впуска в нова обич с друга жена, като за мъжа няма място в леглото при тях. " Рози подарява обратно и напред " и " да гледаш две дами в легло, само че единствено да ги гледаш " са изречения, които незабавно приковават любознанието на меломаните.
 Ергенките съблазняват в клипа Ергенките съблазняват в клипа
" Не желая розите от теб, пази си ги за различен човек " поставя поантата на раздялата и лирическата героиня дефинитивно бие шута на изневеряващия обичан, който в клипа е изигран от Емо Каменов, нашумял с присъединяване си в риалити предаването " Къртицата ". Трите девойки не се тормозят да показват целувки и докосвания, евентуално с цел да потвърдят какъв брой са си близки, и не се интересуват от мъжа.
 Крисия напусна шоуто и продължава да пее Крисия напусна шоуто и продължава да пее


И до момента в който Крисия и Габи са навън от втория сезон на " Ергенът ", то Ивелина, която работи като учителка по изобразително изкуство в частно учебно заведение в София, продължава борбата за сърцето на Евгени. Тя въпреки всичко взе участие в клипа, тъй като " Ергенът " в действителност към този момент е сниман и всички участници и участнички са волни птички.
 Розата е наложителен подробност във видеото Розата е наложителен подробност във видеото


Пускането на чалга ария след изпъждане от " Ергенът " стартира да се трансформира в традиция. Участничките в първия сезон Гергана Стаменова и Ева снимаха провокативно видео към парчето " Ти не си за мен ". Видеото събра близо 200 хиляди гледания в интернет, а мненията бяха в двата полюса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР