Паяк на ОП Паркиране и репатриране се потроши и помля

...
Паяк на ОП Паркиране и репатриране се потроши и помля
Коментари Харесай

Паяк помля кола в центъра на Пловдив

Паяк на Оперативна програма " Паркиране и репатриране " се потроши и помля кола в центъра на Пловдив. Инцидентът станал малко преди обяд на пресечката на ул. " Янко Сакъзов " с " Елиазер Калев ". Возилото с марка " Ауди " било паркирано погрешно и това не останало неусетно от чиновниците на общинското дружество. Паякът почнал да подвига колата в нарушаване, когато внезапно се потрошили носещите му подпори. Така автомобилът пропаднал, а по него са нанесени обилни вреди.

" Направили сме вътрешна инспекция по случая. Установено, че подемната машина има механически проблем, който е довел до случая. Дошъл е притежателят на колата, поднесени са му извинения. Застрахователи ще поемат нанесените вреди ", оповестиха за " Марица " от пресцентъра на община Пловдив във връзка случая.

По информация на медията ни, развалената кола ще бъде ремонтирана в Германия от притежателя си. Тепърва ще се открива навръх каква стойност са вредите. След случката с паяка, на място идва друга подемна машина, която подвига колата и я отнася до наказателния паркинг. Не е ясно дали притежателят на потрошения автомобил ще предяви искания в съда. Но при всички случай твърди, че не е паркирал погрешно и че не е направил нарушаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР