Павлин Петров и Ирена Георгиева са новите заместник-министри на туризма

...
Павлин Петров и Ирена Георгиева са новите заместник-министри на туризма
Коментари Харесай

Павлин Петров и Ирена Георгиева са новите заместник-министри на туризма

Павлин Петров и Ирена Георгиева са новите заместник-министри на туризма в кабинета на министър Евтим Милошев , оповестяват от министерството.

Петров е изразил благодарности за оказаното доверие, както и своята подготвеност да работи за привличане на младежите за кариера в бранш туризъм и превръщането на туризма в народен приоритет на ръководството, както и за повишението на качеството на туристическия артикул.

До момента Павлин Петров е бил съпредседател в Българската асоциация на заведенията. Той е магистър по стопанска система и туризъм в Стопанската академия " Димитър А. Ценов " - Свищов, има и професионална подготовка по право в УНСС.

Ирена Георгиева е била дълготраен заместник-министър на туризма в няколко служебни и постоянни кабинета.  Тя е приключила социология в Софийския университет " Св. Климент Охридски " със златен орден за отличен триумф и дейна социална активност. В професионалния си път има близо 25-годишен управнически опит в бранша като началник на туристически организации.

Допълнително, дълги години тя е била член на Управителния съвет на Асоциация на българските туроператори и туристически сътрудници (АБТТА), а от 2009 до 2013 година е и неин председател; била е и член на Борда на шефовете на ЕСТАА. В интервала от 2021 до 2023 година Ирена Георгиева е представител на България в Борда на шефовете на Европейската туристическа комисия.

Начело на политическия кабинет на новия министър на туризма пък застана юриста доктор Веселина Панова. Над 20 години тя е член на Римската адвокатска гилдия, член е и на Софийската адвокатска гилдия. Д-р Панова е магистър по право в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", като по-късно се дипломира като магистър по право и в Римския университет " Ла Сапиенца ". През същата година печели конкурс за постоянна докторантура в държавния Римски Университет " Тор Вергата ". Придобива просветителна и квалификационна степен лекар по право.

Д-р Веселина Панова се е занимавала с научна и преподавателска активност в университети в Рим, създател е на научни изявления, в това число и в италиански академични учебници.
 И екскурзоводите дават заем на доверие на Евтим Милошев
И екскурзоводите дават заем на доверие на Евтим Милошев

Те желаят съответна инфраструктура и указателни табели, тоалетни и засилен контрол
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР