ПАВЕЦ Чаира се ремонтира година и половина преди ние да

...
ПАВЕЦ Чаира се ремонтира година и половина преди ние да
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Гамизов: Ако върнем ПАВЕЦ Чаира в изправност - срив на цените на тока

" ПАВЕЦ " Чаира " се ремонтира година и половина преди ние да влезем като длъжностен кабинет и с ръководствот на НЕК, което вие назначихте и с изпълнителите, които вие избрахте, се счупи. Можете ли да ми кажете за какво се счупи? ". С тези думи се обърна вицепремиерът Асен Василев към депутата от ГЕРБ Делян Добрев, на което Добрев отговори, че не е в ръководството, в ефира на Българска национална телевизия.

Това е прословутата процедура, за която Делян Добрев приказва, която апропо се управлява от един руснак от край време Валентин Шайдер - типичен съветски благородник, който седи върху 400 млн. $ 10 години в България. Неговата секретарка споделя на полицията, че тяхната банка е наднационална е не могат да бъдат разпитани. Окупалите се хора на ГЕРБ в НЕК не могат да бъдат извадени от тези структури поради Закона, който одобриха. Това разяснява енергийният специалист Стефан Гамизов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Три писма сме си разменили за близо 2 месеца с НЕК по въпроса с ПАВЕЦ " Чаира ". Отново те са недоволни, тъй като им беше сведена процедурата какво се прави при сходна повреда. Никъде по света не е имало такава повреда по света, както и вреди за оборудването. Те не позволяват никоя компания, която не е следена от тях, да направи ревизия в ПАВЕЦ " Чаира ". Не знам какво вършат министър председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев. Енергийният министър Александър Николов се държи най-смислено от описаните ", сподели Гамизов.

" Най-големият боязън е, че в случай че влезем в електроцентралата, ще върнем доста бързо първите три блока в употреба. Това значи срив на цените в електрическата енергия и завършек на краденето. Те ще умрат по пътя за " Чаира " нагоре, само че няма да ни пуснат ", разяснява той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР